Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πλάνο ανάπτυξης μέσω της ZeniΘ
[Η Ναυτεμπορική]: Πλάνο ανάπτυξης μέσω της ZeniΘ

[Η Ναυτεμπορική]: Πλάνο ανάπτυξης μέσω της ZeniΘ

Του Κώστα Δεληγιάννη
[email protected]

Πρόθεση της Eni Gas e Luce είναι να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη ZeniΘ, με επενδύσεις σε συστήματα, ανθρώπους και υπηρεσίες, όπως επισήμαναν υψηλόβαθμα στελέχη της διοίκησης της εταιρείας σε εκπροσώπους του Τύπου, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής στο «αρχηγείο» της Eni στο Μιλάνο.

Σύμφωνα με τα ίδια στελέχη, η απόκτηση του 100% της ZeniΘ αποτελεί ένα από τα πρώτα και επιτυχημένα βήματα, ώστε η Eni gas e Luce να εξελιχθεί σε έναν από τους μεγαλύτερους παίκτες στη λιανική εμπορία αερίου και ρεύματος σε όλη τη γηραιά ήπειρο – μία «ευρωπαϊκή υπερδύναμη και στο retail», όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Eni Gas e Luce χαρακτηρίζουν θετική την έως τώρα πορεία της ZeniΘ, απονέμοντας τα εύσημα στη διοίκησή της και στον διευθύνοντα σύμβουλο Frederico Regola και σημειώνοντας ότι τα μερίδια της εταιρείας αυξάνονται με ικανοποιητικό ρυθμό.

Όσον αφορά την περαιτέρω μεγέθυνση της ελληνικής θυγατρικής, επισημαίνουν ότι η ιταλική εταιρεία θα συνεχίσει να μεταφέρει καθημερινά στη ZeniΘ την τεχνογνωσία της και τις βέλτιστες πρακτικές από τις ώριμες αγορές της Ευρώπης.

Την ίδια στιγμή, ανάλογα με τις ανάγκες των ελληνικών νοικοκυριών, η ZeniΘ θα λανσάρει στη χώρα μας ακόμη περισσότερες από τις πρόσθετες υπηρεσίες που η Eni Gas e Luce προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό της γειτονικής χώρας, στο οποίο παρέχει μία ευρεία γκάμα από ασφαλιστικά προϊόντα, εξοπλισμό και υπηρεσίες «έξυπνου» σπιτιού, καθώς και πλήρη κάλυψη σε θέματα αγοράς και συντήρησης συστημάτων θέρμανσης και ψύξης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!