Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το Pixelbook Go είναι η φορητή computing πρόταση της Google
[Η Ναυτεμπορική]: Το Pixelbook Go είναι η φορητή computing πρόταση της Google

[Η Ναυτεμπορική]: Το Pixelbook Go είναι η φορητή computing πρόταση της Google

To Pixelbook Go είναι το νέο Chromebook της Google, το οποίο -όπως μαρτυρεί, άλλωστε και το όνομά του- δίνει έμφαση στον προσιτό χαρακτήρα και τη φορητότητα.

Η τιμή του στις ΗΠΑ θα ξεκινά από τα 649 δολάρια, όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία, ενώ το πάχος του θα είναι μόλις 13 χιλιοστά. Στις διαστάσεις του χωρά μία οθόνη με διαγώνιο 13,3 ιντσών και θα είναι διαθέσιμο σε δύο χρώματα, το μαύρο και το ροζ. Το πληκτρολόγιό του υπόσχεται γρήγορη και άνετη πληκτρολόγηση εν κινήσει, με την μπαταρία να επαρκεί για 12 ώρες αυτονομίας. Υπάρχει και η δυνατότητα της ταχείας φόρτισης, καθώς τα 20 λεπτά στην πρίζα είναι αρκετά για δύο ώρες απρόσκοπτης λειτουργίας.

Το πλαίσιο του Pixelbook Go είναι κατασκευασμένο από μαγνήσιο, για αντοχή ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις, στοιχείο που θα πρέπει να θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ σε μία συσκευή που καλείται να συνοδεύει τον κάτοχο της παντού. Από την άλλη μεριά, έχει δοθεί ιδιαίτερη μέριμνα στην κατασκευή των πλήκτρων του πληκτρολογίου, προκειμένου να έχουν αντοχή στην πολύωρη χρήση και στον χρόνο, αλλά και να μην παράγουν ενοχλητικό θόρυβο σε έναν δημόσιο χώρο.

Όπως συμβαίνει πάντοτε σε ένα Chromebook, έτσι και στην περίπτωση του άρτι αφιχθέν Google Pixelbook Go, η εκκίνηση γίνεται σε δευτερόλεπτα, με το νέο μοντέλο να έχει ταχύτατη απόκριση στις εντολές του κατόχου του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!