Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Πυροσβεστική: 36 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο
[Η Ναυτεμπορική]: Πυροσβεστική: 36 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

[Η Ναυτεμπορική]: Πυροσβεστική: 36 δασικές πυρκαγιές σε ένα 24ωρο

Συνολικά 36 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία σε όλη τη χώρα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

Συνολικά επιχείρησαν 416 πυροσβέστες, 165 οχήματα, 11 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και περιοδικά τα εναέρια μέσα δασοπυρόσβεσης. Συνδρομή παρείχαν υδροφόρες και μηχανήματα έργου των Περιφερειών και των ΟΤΑ.

Οι περισσότερες πυρκαγιές αντιμετωπίστηκαν άμεσα στο αρχικό τους στάδιο.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 13:59 σήμερα σε δασική έκταση στην περιοχή Κλήμα του δήμου Δωρίδας στο νομό Φωκίδας, έχει οριοθετηθεί και βρίσκεται σε ύφεση.

Στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος 78 πυροσβέστες με 30 οχήματα, δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή παρείχαν δύο μηχανήματα έργου και δύο υδροφόρες ΟΤΑ.

Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών, ενώ συνεχίζονται οι περιπολίες εναέριας επιτήρησης, καθώς και οι μικτές περιπολίες από πυροσβεστικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!