Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Πηγές Ντάουνινγκ Στριτ: Brexit το 2020, εάν οι Τόρις κερδίσουν τις εκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Πηγές Ντάουνινγκ Στριτ: Brexit το 2020, εάν οι Τόρις κερδίσουν τις εκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Πηγές Ντάουνινγκ Στριτ: Brexit το 2020, εάν οι Τόρις κερδίσουν τις εκλογές

Η Βρετανία είναι ένα βήμα πιο κοντά στις εκλογές, μετά και το «ναι» των Εργατικών . Ακόμη και εάν σε αυτές επικρατήσουν οι Τόρις, όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις, το Brexit δεν θα έρθει πριν από το 2020. Αυτό παραδέχθηκε πηγή της Ντάουνινγκ Στριτ μιλώντας στην Ένωση Τύπου.

«Αυτό που οι Συντηρητικοί θα υποσχεθούν είναι πως εάν κερδίσουν θα υλοποιήσουν το Brexit», είπε. «Αμέσως θα επιστρέψουμε, θα έχουμε μία συμφωνία και θα μπορούμε να πάμε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο και να την επικυρώσουμε για να ολοκληρωθεί η διαδικασία» συμπλήρωσε.

Ερωτηθείς εάν αυτό σημαίνει ότι οι Τόρις προσδοκούν ότι θα βγάλουν τη χώρα από την Ε.Ε. έως τα τέλη του έτους, η πηγή σημείωσε: «Πιθανότατα στις αρχές Ιανουρίου, αλλά το υπόλοιπο 2020 θα έχει να κάνει με τις εσωτερικές μας προτεραιότητες».

Είναι σαφές ότι μετά τις αλλεπάλληλες ήττες και τις διαρκείς παρατάσεις στις οποίες υποχρεώθηκε η Βρετανία, ακόμη και οι σκληροί Brexiteers εγκαταλείπουν το στόχο του να βγουν άμεσα και θέλουν απλά να διασφαλίσουν ότι το Brexit δεν θα ακυρωθεί.

Από την πλευρά του ο Τζέρεμι Κόρμπιν των Εργατικών σημείωσε πως το κόμμα του θα επιδιώξει με κάθε τρόπο να θέσει την συμφωνία για το Βrexit στην κρίση των πολιτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!