Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+
[Η Ναυτεμπορική]: Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+

[Η Ναυτεμπορική]: Σε ποιες συσκευές και πλατφόρμες θα τρέχει το Disney+

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Disney, η νέα πλατφόρμα streaming θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη ημέρα σε όλες τις δημοφιλείς συσκευές.

Η 12η Νοεμβρίου 2019 είναι η ημερομηνία κατά την οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται η εν λόγω πλατφόρμα με συνδρομή στις ΗΠΑ. Η τιμή για τη μηνιαία συνδρομή θα είναι στα 6.99 δολάρια, ενώ εάν κάποιος επιλέξει να προπληρώσει για όλο το έτος θα κληθεί να καταβάλλει το ποσό των 69.99 δολαρίων. Ίδια θα είναι και η τιμή σε ευρώ, στις χώρες όπου ισχύει το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα. Την ίδια ημερομηνία θα είναι διαθέσιμη η υπηρεσία streaming σε Καναδά, Ολλανδία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, με αρκετές άλλες αγορές να ακολουθούν σε δεύτερη φάση. Η Disney δεν έχει δώσει αναλυτικότερες πληροφορίες για το πλάνο με το οποίο θα κάνει διαθέσιμη την υπηρεσία σε άλλες αγορές, παρόλο που υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό για αυτό.

Ένα άλλο στοιχείο που ήδη έχει δώσει στη δημοσιότητα η Disney είναι ότι θα μπορούν οι Αμερικανοί τηλεθεατές να απολαύσουν περιεχόμενο συνδυαστικά από τις πλατφόρμες Disney+, Hulu και ESPN+, καταβάλλοντας 12.99 δολαρίων τον μήνα. Η πλατφόρμα Disney+ θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις γνωστές συσκευές, αφού θα μπορεί κανείς να παρακολουθεί το περιεχόμενο από τις Android, Android TV, Apple TV, desktop, iPad, iPhone και Chromecast συσκευές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!