Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Τ. Πετρόπουλος: Η ΝΔ δεν θέλει η χώρα να προχωρήσει σε θετικά μέτρα
[Η Ναυτεμπορική]: Τ. Πετρόπουλος: Η ΝΔ δεν θέλει η χώρα να προχωρήσει σε θετικά μέτρα

[Η Ναυτεμπορική]: Τ. Πετρόπουλος: Η ΝΔ δεν θέλει η χώρα να προχωρήσει σε θετικά μέτρα

Η ΝΔ εμφανίζει την κυβέρνηση ότι επιδίδεται σε λαθροχειρίες και παρουσιάζει πλαστά στοιχεία γιατί «θέλει να σφυρίξει το υπονοούμενο» στους δανειστές ότι δεν έχουμε πραγματικά πλεονάσματα και άρα δεν μπορούμε να προχωρούμε στα θετικά μέτρα, υποστήριξε ο υφυπουργός Εργασίας, Τάσος Πετρόπουλος.

Ο κ. Πετρόπουλος, αντέστρεψε στον εισηγητή της ΝΔ, Γιάννη Βρούτση τα βέλη του «περί λαθροχειρίας στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ ώστε να καλύψει η κυβέρνηση τις μειώσεις των συντάξεων και να εμφανίσει αυξήσεις» και απάντησε προς τη ΝΔ ότι το ΕΚΑΣ είχε κοπεί με το μνημόνιο από το 2010, λέγοντας χαρακτηριστικά «δεν το κόψαμε εμείς». Ο κ. Πετρόπουλος είπε πως η 13η σύνταξη είναι πραγματικά 13η σύνταξη και πως η κυβέρνηση είχε ήδη δεσμευτεί για τα θετικά μέτρα «δεν τα φέρνει προεκλογικά».

«Είχαμε δεσμευτεί γι’ αυτά τα αποτελέσματα και τις 120 δόσεις και ότι δεν θα περικόψουμε τις συντάξεις όπως και για όλα τα θετικά μέτρα που φέρνουμε. Είναι μέρος της συνολικής πολιτικής μας στόχευσης που αποσκοπεί στη βελτίωση της ζωής των πολιτών και θα συνεχιστεί» είπε ο υφυπουργός Εργασίας.

Ο κ. Πετρόπουλος απάντησε στη ΝΔ ως προς το θέμα του ΕΚΑΣ, ότι το 2010 ρυθμίστηκε ποιά θα είναι η σύνταξη από τον Ιανουάριο του 2015 και από αυτό προκύπτει ευθέως ότι δεν περιλαμβάνει ΕΚΑΣ. «Το ΕΚΑΣ είχε ήδη κοπεί.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!