Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
15 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
13 °C 5 kmh
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Διευκρινίσεις για την καταγραφή των ζημιών
[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Διευκρινίσεις για την καταγραφή των ζημιών

[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Διευκρινίσεις για την καταγραφή των ζημιών

Οδηγίες προς τους πολίτες σχετικά το πού μπορούν να απευθύνονται για την καταγραφή των ζημιών από τις πλημμύρες δίνει η Περιφέρεια Αττικής με ανακοίνωσή της.

Όπως διευκρινίζει:

  • Για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών σε οικίες προκειμένου να χορηγηθούν οι προβλεπόμενες οικονομικές ενισχύσεις, οι πολίτες καλούνται να απευθύνονται στον δήμο τους.
  • Για καταγραφή καταστροφών που προκλήθηκαν από πλημμύρες σε φυτική και ζωική παραγωγή και για την χορήγηση αποζημιώσεων αρμόδιος φορέας είναι ο ΕΛΓΑ. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στους κατά τόπους ανταποκριτές του ΟΓΑ – ΕΛΓΑ των Δήμων στους οποίους ανήκουν.
  • Για την καταγραφή – εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις, αρμόδιες είναι οι επιτροπές της Περιφέρειας Αττικής / Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής. Παρακαλούνται οι πολίτες να απευθύνονται στη Διεύθυνση Ανάπτυξης ΠΕ Δυτικής Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής ενημερώνει τέλος ότι αύριο, Πέμπτη 16.11.2017, κλιμάκιά της θα προβούν συντονισμένα στις απαραίτητες ενέργειες για την καταγραφή των ζημιών, για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!