Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Αποκατάσταση ζημιών από τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας
[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Αποκατάσταση ζημιών από τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

[Η Ναυτεμπορική]: Περιφέρεια Αττικής: Αποκατάσταση ζημιών από τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας

Την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν μετά από τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα σε έξοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας ξεκίνησε ανήμερα των Χριστουγέννων η Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από σχετικό αίτημα της τροχαίας, συνεργείο της μερίμνησε για την άμεση απομάκρυνση των επικίνδυνων υλικών και την επαναφορά του προστατευτικού διαζώματος στην αρχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το Κέντρο Διαχείρισης Kυκλοφορίας της Περιφέρειας, το τροχαίο σημειώθηκε στις 05:30, στις Τρεις Γέφυρες, στην έξοδο Ρεγκούκου-Λιοσίων προς Λαμία.

Στη συγκεκριμένη έξοδο είχε τοποθετηθεί πριν μερικές ημέρες ειδικό Σύστημα Απορρόφησης Ενέργειας, το οποίο συνέβαλε καθοριστικά για τον περιορισμό της έντασης πρόσκρουσης.

Το συντονισμό των εργασιών, οι οποίες αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή, ανέλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, Ανδρέας Λεωτσάκος, οποίος βρέθηκε στο σημείο.

«Η ασφάλεια των πολιτών είναι πρώτη προτεραιότητα μας 24 ώρες το 24ωρο. Ευχαριστώ θερμά το προσωπικό της Περιφέρειας το οποίο βρίσκεται επί ποδός ακόμα και τις ημέρες τις εορταστικές για να συμβάλει στην ασφαλή μετακίνηση των συμπολιτών μας. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον οδηγό του οχήματος» δήλωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!