Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Πελοπόννησος: Αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα» με 85 συλλήψεις
[Η Ναυτεμπορική]: Πελοπόννησος: Αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα» με 85 συλλήψεις

[Η Ναυτεμπορική]: Πελοπόννησος: Αστυνομική επιχείρηση-«σκούπα» με 85 συλλήψεις

Νέα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε χθες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας.

Στη διάρκειά της, έγιναν έλεγχοι σε 798 (600 Έλληνες, 198 αλλοδαπούς), καθώς και σε 766 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν 274 άτομα (172 Έλληνες, 102 αλλοδαποί), ενώ συνελήφθησαν 85 άτομα (60 Έλληνες, 25 αλλοδαποί) για αδικήματα όπως: ναρκωτικά, κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, καταδικαστικά έγγραφα, παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, παράνομη διαμονή στη χώρα (θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής), παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού και του Τελωνειακού κώδικα.

Εξιχνιάστηκαν:

  • Από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων Λακωνίας, κλοπή σε κατοικία, που είχε γίνει τον περασμένο Ιούλιο, σε τοπική κοινότητα του δήμου Μονεμβασίας. Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου (Έλληνα) κι άγνωστων συνεργών του.
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, κλοπή σε Ι.Χ. φορτηγό, που είχε γίνει στις 21 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου (Έλληνα).
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, κλοπή σε επιχείρηση, στις 21 Σεπτεμβρίου, σε τοπική κοινότητα του δήμου Καλαμάτας. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου (Έλληνα).
  • Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, κλοπή κινητού τηλεφώνου, στις 22 Ιουλίου, στην Καλαμάτα. Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικου (Έλληνα), ενώ το κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!