Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης: Θέλουμε τον εθελοντισμό για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης: Θέλουμε τον εθελοντισμό για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Πατούλης: Θέλουμε τον εθελοντισμό για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς

Ηχηρό μήνυμα πως η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει έμπρακτα το εθελοντικό κίνημα με στόχο να μεγαλώσει το δίχτυ κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης χαιρετίζοντας το 1ο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς, που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.

Την εκδήλωση οργάνωσε και συντόνισε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, αρμόδια για θέματα εθελοντισμού, Ε. Μπαρμπαγιάννη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα των εθελοντικών οργανώσεων και είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για το έργο τους.

Tην εκδήλωση χαιρέτισαν επίσης εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Των Γιατρών του Κόσμου, του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, της Χριστιανικής Αδελφότητας Νέων Αθήνας.

Παρουσία δεκάδων εθελοντών, μαθητών σχολείων, εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθους κόσμου, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε όλους τους εθελοντές για το τεράστιο απόθεμα προσφοράς προς τον συνάνθρωπο επισημαίνοντας πως «είναι ο κινητήριος μοχλός για να κάνουμε τη διαφορά και να χτίσουμε την κοινωνία της αμοιβαιότητας και της κοινωνικής συνοχής».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές της ΝΔ Ι. Τραγάκης και Ν. Μανωλάκος, οι Αντιπεριφερειάρχες Β. Κόκκαλης, Α. Βαθιώτης. Μ. Κουρή, Δ. Νάννου, Β. Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη, Α. Λεωτσάκος, Λ. Κεφαλογιάννη, οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Μ. Βιδάλη, Σ. Μελάς, Γ. Βοιδονικόλας, ο Δήμαρχος Κορυδαλλού Ν. Χουρσαλάς, ο Αντιδήμαρχος Πειραιά Δ. Καρύδης, η Ολυμπιονίκης Σ. Παπαδοπούλου, η Παραολυμπιονίκης Α. Σταματοπούλου, οι Αντιδήμαρχοι Νίκαιας Ν. Παναγόπουλος και Ε. Χατζηπαυλίδης.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!