Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Η LG παρουσίασε το σύστημα IVI με την πλατφόρμα webOS Auto στην IAA 2019
[Η Ναυτεμπορική]: Η LG παρουσίασε το σύστημα IVI με την πλατφόρμα webOS Auto στην IAA 2019

[Η Ναυτεμπορική]: Η LG παρουσίασε το σύστημα IVI με την πλατφόρμα webOS Auto στην IAA 2019

Στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης (Internationale Automobil-Ausstellung – IAA) η LG Electronics παρουσίασε ένα νέο σύστημα που ενσωματώνει το σύστημα LG webOS Auto In-Vehicle Infotainment (IVI) με την πλατφόρμα Microsoft Connected Vehicle Platform.

Η webOS Auto, «εξέλιξη» της πλατφόρμας λογισμικού webOS της LG που χρησιμοποιείται σε εκατομμύρια έξυπνες συσκευές της, είναι μια πλατφόρμα IVI για συνδεδεμένα αυτοκίνητα. Αυτή λειτουργεί με Linux και προσφέρει την παραγωγικότητα και την ευελιξία που απαιτείται για την ανάπτυξη λογισμικού στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της σε έξυπνα σπίτια για εμπειρίες εντός του οχήματος νέας γενιάς.

Αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του webOS Auto και της MCVP, το IVI μπορεί να συλλέξει και να μεταδώσει μια μεγάλη ποικιλία πληροφοριών, όπως η κατάσταση του οδηγού, η κατάσταση της πόρτας και η χρήση της εφαρμογής.

Το νέο σύστημα έχει σχεδιαστεί για να μεταφέρει τα δεδομένα και το ιστορικό χρήσης του ήχου, του βίντεο και της πλοήγησης (AVN) στο Microsoft Power BI μέσω του cloud, παρέχοντας στους κατασκευαστές πρωτότυπου εξοπλισμού ένα ολοκληρωμένο σύνολο δεδομένων για την ενίσχυση της εμπειρίας των χρηστών, της ασφάλειας και του κύκλου ζωής του οχήματος. Αυτή η υπηρεσία cloud τελικά θα ενσωματωθεί στην επερχόμενη πλατφόρμα webOS Auto για να βοηθήσει στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών στο εσωτερικό του οχήματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!