Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Πλήρης κοινωνική, πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση με νίκη της Ν.Δ.
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Πλήρης κοινωνική, πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση με νίκη της Ν.Δ.

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Πλήρης κοινωνική, πολιτική και οικονομική αποσταθεροποίηση με νίκη της Ν.Δ.

«Το ενδεχόμενο να είναι πρώτη η Ν.Δ., είναι ένα ενδεχόμενο πλήρους κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς,

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και με αφορμή τη συζήτηση για το ντιμπέιτ, ο κ. Παππάς εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, φοβάται ότι θα αποκαλυφθούν στον ελληνικό λαό οι πραγματικές πτυχές του προγράμματός του, λέγοντας ότι «κάθε φορά που αρνείται ο κ. Μητσοτάκης, αποδεικνύει ότι φοβάται να παραθέσει, σε αντιπαράθεση με τον πρωθυπουργό, τις πραγματικές πτυχές του προγράμματός του».

Σημείωσε, δε, ότι αν η Νέα Δημοκρατία πάρει την ψήφο του ελληνικού λαού «τελείωσε η φιλολογία περί μείωσης φόρων και για το 2019 και για 2020», υπενθυμίζοντας δηλώσεις του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

«Το ντιμπέιτ το ζητά όποιος δεν φοβάται την αλήθεια», ανέφερε ο κ. Παππάς, προσθέτοντας ότι η χώρα έχει μπει σε θετικούς ρυθμούς ανάκαμψης, με εννέα συνεχόμενα τρίμηνα ανάπτυξης, με μείωση της ανεργίας, 400.000 νέες θέσεις εργασίας, αύξηση των αμοιβών και ένα «πολύ συμπαγές σχέδιο για τις φοροελαφρύνσεις».

Από την πλευρά της Ν.Δ., «έχουμε το σενάριο του τρόμου, το σενάριο της επαναφοράς των πολιτικών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου» τόνισε, επισημαίνοντας ότι αυτό πρέπει να αποτραπεί, το σενάριο είναι «εφιαλτικό» και τα στελέχη της Ν.Δ. «το κομίζουν στον πολιτικό διάλογο».

Ο υπουργός υποστήριξε ότι τα προβλήματα είναι πολλά και συσσωρευμένα και γι’ αυτό, παρά τα θετικά μέτρα, δεν αλλάζει η καθημερινότητα των πολιτών από τη μία μέρα στην άλλη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!