Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα σελίδα
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα σελίδα

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Η Ελλάδα μπαίνει σε νέα σελίδα

Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι «οι δυνατότητες ανάκαμψης της οικονομίας έχουν αναφανεί» και ότι «υπάρχει σε εξέλιξη και εφαρμόζεται μία συμφωνία, που για πρώτη φορά φαίνεται να αποδίδει»

«Η Ελλάδα μπαίνει αυτήν τη στιγμή σε μια καινούρια σελίδα» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας σε συνέδριο που διοργανώνει το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Ο κ. Παππάς επισήμανε ότι «οι δυνατότητες ανάκαμψης της οικονομίας έχουν αναφανεί» και ότι «υπάρχει σε εξέλιξη και εφαρμόζεται μία συμφωνία, που για πρώτη φορά φαίνεται να αποδίδει».

Εκτίμησε ακόμη πως «αν όλες οι πλευρές τηρήσουν το γράμμα και το πνεύμα της συμφωνίας (του Ιουλίου του 2015) θα μπούμε οριστικά σε ένα νέο κεφάλαιο για την ελληνική οικονομία και κοινωνία».

«Εμείς έχουμε αποδείξει ότι διαθέτουμε και την τόλμη και την αποφασιστικότητα και την επιμονή να συγκρουόμαστε με ό,τι κρατάει την Ελλάδα πίσω», συνέχισε ο κ. Παππάς, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση μπορεί να κερδίσει τον χρόνο που χάθηκε λόγω ενδημικών προβλημάτων της ελληνικής διοίκησης και οικονομίας, αλλά και εξωγενών παραγόντων, όπως η οικονομική κρίση και τα προγράμματα της ύφεσης που εφαρμόστηκαν.

Υπογράμμισε τέλος ότι ο κλάδος των τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών μπορεί να γίνει η πραγματική νέα ατμομηχανή της ανάπτυξης της Ελλάδας για τον 21ο αιώνα.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!