Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός, ο Θεός ξέρει πότε και αν θα γίνει
[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός, ο Θεός ξέρει πότε και αν θα γίνει

[Η Ναυτεμπορική]: Ν. Παππάς: Αν ακυρωθεί ο διαγωνισμός, ο Θεός ξέρει πότε και αν θα γίνει

Ο υπουργός Επικρατείας σημείωσε ότι θα ήταν προτιμότερο και για εκείνον να είχε πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός υπό την ευθύνη του ΕΣΡ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει βρεθεί στο «μάτι του κυκλώνα» (φωτ. αρχείου).

«Να το ξανασκεφτεί η Ν.Δ.», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς αναφερόμενος στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επεσήμανε ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν είχε τους τελευταίους μήνες νόμιμη σύνθεση, ενώ τόνισε ότι «η μη βιωσιμότητα των καναλιών ήταν η ρίζα της διαπλοκής».

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να κριθεί αντισυνταγματικός ο διαγωνισμός, είπε ότι τότε «γυρνάμε στην προηγούμενη κατάσταση» και «ο Θεός ξέρει πότε και αν θα γίνει», καθώς θα πρέπει να αναλάβει την αρμοδιότητα το ΕΣΡ. Παραδέχθηκε δε ότι θα υπάρχει ζήτημα με τους νέους καναλάρχες και εξέφρασε την εκτίμηση ότι, σε αυτήν την περίπτωση και αν οι υπερθεματιστές κινηθούν δικαστικά, θα πάρουν πίσω τα χρήματά τους.

«Ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών στην τροπολογία για να υπάρξουν συναινέσεις»

Αναφερόμενος στην τροπολογία που κατέθεσε και η οποία αποσύρθηκε, ο κ. Παππάς άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγών που θα οδηγήσουν σε μεγαλύτερες συναινέσεις.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!