Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Παπακώστα: Μηδενική ανοχή όταν πρόκειται για την ασφάλεια του πολίτη
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Παπακώστα: Μηδενική ανοχή όταν πρόκειται για την ασφάλεια του πολίτη

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Παπακώστα: Μηδενική ανοχή όταν πρόκειται για την ασφάλεια του πολίτη

«Αυτά που συμβαίνουν τώρα νομίζω ότι είναι τα απόνερα και είναι αν θέλετε τα τελευταία σκιρτήματα μίας προσπάθειας οργανώσεων οι οποίες ήταν πολύ ισχυρές στο παρελθόν, οι οποίες είχαν κάνει ισχυρά χτυπήματα, οι οποίες είχαν δημιουργήσει πολύ μεγάλα προβλήματα στον κοινωνικό και οικονομικό ιστό της χώρας και της πρωτεύουσας, να μην τα ξεχνάμε αυτά», ανέφερε η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα- Σιδηροπούλου.

Σε συνέντευξή της στον ραδιοσταθμό ΣΚΑΙ η κ. Παπακώστα, είπε ότι «πρέπει να ομονοήσουμε σε αυτό και να δούμε τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε όλοι μαζί και αντί να έχουμε ως σάκο του μποξ (..) με αφορμή οτιδήποτε μπορεί να συμβεί». Ερωτηθείσα για το θέμα των συλλήψεων σχολίασε μεταξύ άλλων το γεγονός ότι «η ελληνική αστυνομία είναι και αποτελεσματική και ταυτόχρονα προσέχει τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Μιλώντας με την ιδιότητα της προέδρου της Νέας Ελληνικής Ορμής, η υφυπουργός ανέφερε «η ουσία των πραγμάτων εδώ έχει να κάνει με ένα πάρα πολύ απλό πράγμα. Μιλήσατε προηγουμένως για αρχές του Καραμανλή. Λοιπόν, ο Καραμανλής, οικοδόμησε, έχτισε, θεμελίωσε τη συμφιλίωση την εθνική. Ένωσε και δεν δίχασε τον ελληνικό λαό».

Ενώ πρόσθεσε, «τα θέλω του ελληνικού λαού είναι να συνεργαστούμε σε εκείνα που συμφωνούμε. Συμφωνώ σε τρία πράγματα. Στην κοινωνική ατζέντα την οποία την έχω πάρα πολύ ψηλά και την έχω υπηρετήσει, στην ασφάλεια του πολίτη, με εμένα στο υπουργείο υπάρχει μηδενική ανοχή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!