Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Δ. Παπαδημητρίου: Δεν καταργείται το GPS από τα βυτιοφόρα καυσίμων
[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Παπαδημητρίου: Δεν καταργείται το GPS από τα βυτιοφόρα καυσίμων

[Η Ναυτεμπορική]: Δ. Παπαδημητρίου: Δεν καταργείται το GPS από τα βυτιοφόρα καυσίμων

Ο κ. Παπαδημητρίου διέψευσε επίσης τις καταγγελίες για ευνοϊκή ρύθμιση που αφορά μεγαλοξενοδόχο της Κρήτης, λέγοντας πως «δεν είναι φωτογραφική ρύθμιση, αλλά μια ενιαία διοικητική προσέγγιση» (φωτ. αρχείου).

Δεν καταργείται το GPS από τα βυτιοφόρα καυσίμων, τόνισε ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, σχολιάζοντας τις καταγγελίες του βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αδειοδότηση επιχειρήσεων στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Ο κ. Παπαδημητρίου διέψευσε επίσης τις καταγγελίες για ευνοϊκή ρύθμιση που αφορά μεγαλοξενοδόχο της Κρήτης, λέγοντας πως «δεν είναι φωτογραφική ρύθμιση, αλλά μια ενιαία διοικητική προσέγγιση».

«Δεν καταργείται το υποχρεωτικό GPS, απλώς ρυθμίζεται θέμα του κόστους που σήμερα επιβαρύνεται μόνο ο κάτοχος του οχήματος. Ενισχύεται η συμβατική ελευθερία των μερών», ανέφερε ο υπουργός Οικονομίας.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος από την πλευρά του είπε ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικό το GPS και όχι να «δύναται», όπως αναφέρει το νομοσχέδιο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!