Κυριακή, 21 Απριλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία δεν έχει νομιμοποίηση να παίρνει αποφάσεις
[Η Ναυτεμπορική]: ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία δεν έχει νομιμοποίηση να παίρνει αποφάσεις

[Η Ναυτεμπορική]: ΠΑΜΕ: Η συνδικαλιστική μαφία δεν έχει νομιμοποίηση να παίρνει αποφάσεις

Πυρά κατά της «συνδικαλιστικής μαφίας που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ» εξαπολύει το ΠΑΜΕ, σε ανακοίνωσή του για την επεισοδιακή συνεδρίαση της Ολομέλειας.

«Μετά απ’ όσα έγιναν στα θέρετρα της Καλαμάτας, η συνδικαλιστική μαφία που βρίσκεται στην ηγεσία της ΓΣΕΕ κάλεσε σήμερα σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τη συμμετοχή του γνωστού εργοδότη-συνδικαλιστή Καραγεωργόπουλου που τις μισές μέρες θυσιάζεται τάχα και δηλώνει παραίτηση και τις υπόλοιπες επανακάμπτει» αναφέρει το ΠΑΜΕ.

Καταγγέλλει παράλληλα πως «δεν είχαν στόχο ούτε σήμερα να κάνουν Διοικητικό Συμβούλιο», πως «δεν έγινε συνεδρίαση και δεν έδωσαν το λόγο σε κανένα μέλος της Διοίκησης».

«Διάβασαν ένα παλιόχαρτο, έκαναν ένα στημένο ανακοινωθέν για τα ΜΜΕ, χωρίς να ληφθεί καμία απόφαση» σημειώνει προσθέτοντας ότι «η συνδικαλιστική μαφία αυτή τη στιγμή δεν έχει καμία νομιμοποίηση ως όργανο, ώστε να διαχειρίζεται τις τύχες των εργαζομένων, να παίρνει αποφάσεις».

Το ΠΑΜΕ ζητεί «να παραδώσουν εδώ και τώρα τα κλειδιά και το κτήριο» και προσθέτει ότι «συνέδριο θα γίνει και θα είναι εργατικό χωρίς εργοδότες, μπράβους και νόθους».

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!