Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
33 °C 11 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
34 °C 11 kmh
Home | ΑΘΛΗΤΙΚΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Παγκόσμιο Στίβου: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Λονδίνο
[Η Ναυτεμπορική]: Παγκόσμιο Στίβου: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Λονδίνο

[Η Ναυτεμπορική]: Παγκόσμιο Στίβου: Κρούσματα γαστρεντερίτιδας στο Λονδίνο

Ο χθεσινός αποκλεισμός του Ισαάκ Μακουάλα από τους προκριματικούς των 200μ είχε να κάνει με κρούσμα τροφικής δηλητηρίασης που υπέστη ο αθλητής από την Μποτσουάνα.

Προβλήματα στομαχικών διαταραχών παρουσίασαν αρκετοί αθλητές που συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου του Λονδίνου.

Ο χθεσινός αποκλεισμός του Ισαάκ Μακουάλα από τους προκριματικούς των 200μ είχε να κάνει με κρούσμα τροφικής δηλητηρίασης που υπέστη ο αθλητής από την Μποτσουάνα. Αργά το βράδυ της Δευτέρας οι διοργανωτές του παγκοσμίου πρωταθλήματος ανακοίνωσαν ότι αρκετές ομάδες είχαν αναφέρει περιπτώσεις γαστρεντερίτιδας στο ξενοδοχείο που είχαν καταλύσει.

«Εκείνοι που έχουν προσβληθεί έχουν υποστηριχθεί τόσο από τους γιατρούς της ομάδας όσο και από το ιατρικό προσωπικό της οργανωτικής επιτροπής των αγώνων. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με τις αρχές στην Αγγλία για να εξασφαλίσουμε ότι η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί με επιτυχία», τονίστηκε από την οργανωτική επιτροπή.

«Εχουν δοθεί περαιτέρω συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές για τους γιατρούς των ομάδων και το προσωπικό υποστήριξης, υπεύθυνο για ένα τέτοιο περιστατικό». Δεν ήταν αμέσως σαφές εάν ο Μακουάλα, που έμεινε εκτός των 200μ νωρίτερα τη Δευτέρα, έμενε στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, αλλά δήλωσε στη σελίδα του στο Facebook ότι άλλοι αθλητές του καταλύματος του ήταν άρρωστοι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!