Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: OΤΕ: Θέλει είσοδο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών σε συνεργασία με Intralot
[Η Ναυτεμπορική]: OΤΕ: Θέλει είσοδο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών σε συνεργασία με Intralot

[Η Ναυτεμπορική]: OΤΕ: Θέλει είσοδο στην αγορά τυχερών παιχνιδιών σε συνεργασία με Intralot

Επιβεβαιώνει ο ΟΤΕ την πρόθεσή του να εισέλθει στην αγορά των ηλεκτρονικών τυχερών παιγνίων. Αυτό θα γίνει μέσω συνεργασίας με την Intralot για τη δημιουργία νέας εταιρείας στην οποία ο ίδιος θα πλειοψηφικό μερίδιο, αλλά όχι με ενδεχόμενη εξαγορά θυγατρικής ή συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot.

«Σχετικά με δημοσιεύματα του Τύπου που αναφέρονται σε ενδεχόμενη εξαγορά ή συμμετοχή του ΟΤΕ ή οιασδήποτε θυγατρικής του στο μετοχικό κεφάλαιο της Intralot Α.Ε. ή και της Intrasoft Α.Ε., σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμία πρόθεση, συζήτηση, ή απόφαση προς αυτή την κατεύθυνση» αναφέρει ο ΟΤΕ σε απάντησή του στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Όσον αφορά στα δημοσιεύματα του Τύπου περί συνεργασίας των εταιρειών ΟΤΕ – Intralot στον τομέα παροχής υπηρεσιών τυχερών παιχνιδιών μέσω διαδικτύου, σημειώνει πως προτίθεται να δραστηριοποιηθεί στο πεδίο αυτό, και για το σκοπό αυτό η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε. της 12/06/2018 ενέκρινε την τροποποίηση του Καταστατικού της εταιρείας.

Προς την κατεύθυνση αυτή, εξηγεί, το Διοικητικό Συμβούλιο έχει εγκρίνει τη δημιουργία με την Intralot μιας νέας εταιρείας, η οποία θα ελέγχεται πλειοψηφικά από τον όμιλο ΟΤΕ και η οποία θα αιτηθεί άδεια διαδικτυακού στοιχηματισμού. Ωστόσο, η οριστική απόφαση για την δραστηριοποίηση αυτή θα εξαρτηθεί από την τελική μορφή του θεσμικού πλαισίου που έχει κατατεθεί στη Βουλή.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!