Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
10 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
7 °C 0 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: «Όσκαρ» στην ταινία του ΕΟΤ για την Ελλάδα
[Η Ναυτεμπορική]: «Όσκαρ» στην ταινία του ΕΟΤ για την Ελλάδα

[Η Ναυτεμπορική]: «Όσκαρ» στην ταινία του ΕΟΤ για την Ελλάδα

Το βίντεο του ΕΟΤ «Greece, a 365 – Day Destination» σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα , αναδείχθηκε ως η καλύτερη τουριστική ταινία του κόσμου για το 2018, κατακτώντας το Παγκόσμιο Βραβείο Κοινού Καλύτερης Τουριστικής Ταινίας (CIFFT «People´s Choice» Award World´s Best Tourism Film 2018).

Έπειτα από επτά συνεχόμενες διακρίσεις μέσα στο 2018, η τουριστική ταινία του ΕΟΤ «Greece, a 365 – Day Destination» κατέκτησε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις του κοινού 136 χωρών από όλο τον κόσμο, που ψήφισε ηλεκτρονικά, στο πλαίσιο του διαγωνισμού της CIFFT, της Διεθνούς Επιτροπής των Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών (International Committee of Tourism Film Festivals).

Η εξαιρετική αυτή διάκριση συμβάλλει ουσιαστικά στην προώθηση και προβολή της χώρας μας διεθνώς ως ιδανικού τουριστικού προορισμού καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, προωθώντας την εθνική και περιφερειακή τουριστική πολιτική για τουρισμό «365 ημέρες το χρόνο», που σχεδίασε το υπουργείο Τουρισμού και η Υπουργός κα Έλενα Κουντουρά και υλοποιεί διεθνώς ο ΕΟΤ.

H πολυβραβευμένη ταινία του ΕΟΤ «Greece, a 365 – Day Destination» σάρωσε στην κυριολεξία στη ψηφοφορία κοινού στην οποία συμμετείχαν 29 ταινίες από όλο τον κόσμο και ψήφισαν πολίτες από 136 χώρες. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της CIFFT: «Η ελληνική ταινία άφησε καθαρά πίσω της όλες τις υπόλοιπες υποψηφιότητες». Η υποβολή της υποψηφιότητας του ελληνικού video στην Επιτροπή CIFFT και η παρακολούθηση των αποτελεσμάτων έγινε από την Υπηρεσία ΕΟΤ Αυστρίας όπου και η έδρα της CIFFT.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!