Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Ομόνοια: Πέντε συλλήψεις σε ειδική δράση της ΕΛΑΣ για το παρεμπόριο
[Η Ναυτεμπορική]: Ομόνοια: Πέντε συλλήψεις σε ειδική δράση της ΕΛΑΣ για το παρεμπόριο

[Η Ναυτεμπορική]: Ομόνοια: Πέντε συλλήψεις σε ειδική δράση της ΕΛΑΣ για το παρεμπόριο

Φωτογραφία αρχείου

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία, στο πλαίσιο ειδικής επιχειρησιακής δράσης της στην περιοχή της Ομόνοιας για την πάταξη του παρεμπορίου.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό σήμερα, την περασμένη Παρασκευή, από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας, με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε, από τις οδούς Σοφοκλέους, Μενάνδρου, Γερανίου, Σατωβριάνδου, Ζήνωνος και Κεραμεικού προσήχθησαν 16 άτομα και συνελήφθησαν πέντε, όλοι αλλοδαποί.

Οι τρεις κατηγορούνται για κλοπή και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ένας για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα κι ένας για άσκηση εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος.

Κατασχέθηκαν 14 κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, 81 συσκευασίες λαθραίων καπνικών προϊόντων και 1.180 ευρώ.

Επιβλήθηκε πρόστιμο 200 ευρώ για κατάληψη οδοστρώματος, ενώ συντάχθηκε πρωτόκολλο κατάσχεσης και καταστροφής τροφίμων συνολικού βάρους 206 κιλών, τα οποία απομακρύνθηκαν με απορριμματοφόρο του δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!