Κυριακή, 25 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Όμιλος ΟΤΕ: IT Support σε 19 χώρες για τον Όμιλο Coca-Cola HBC
[Η Ναυτεμπορική]: Όμιλος ΟΤΕ: IT Support σε 19 χώρες για τον Όμιλο Coca-Cola HBC

[Η Ναυτεμπορική]: Όμιλος ΟΤΕ: IT Support σε 19 χώρες για τον Όμιλο Coca-Cola HBC

Ο Όμιλος ΟΤΕ παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης πληροφοριακών συστημάτων της Coca-Cola HBC για 19 χώρες σε 15 γλώσσες

  • 155.000 αιτήματα ετησίως σε 15 γλώσσες

Την αδιάλειπτη επιχειρησιακή λειτουργία, με την υποστήριξη των συστημάτων πληροφορικής, σε 19 χώρες, εξασφαλίζει ο Όμιλος ΟΤΕ στην Coca-Cola HBC. Πρόκειται για το 3ο έργο ICT (Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών) που υλοποιεί ο Όμιλος ΟΤΕ για την Coca-Cola HBC, το πιο σύνθετο στον τομέα των υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης που έχει αναλάβει και το οποίο εκτελεί με επιτυχία τον τελευταίο ένα χρόνο, στοχεύοντας να διεκδικήσει και άλλα μεγάλα έργα στην ελληνική και διεθνή αγορά.

Ο Όμιλος ΟΤΕ ανέπτυξε συνδυαστικές, πολυγλωσσικές υπηρεσίες IT Support, δημιουργώντας δυο κέντρα εξυπηρέτησης για τις ανάγκες του Ομίλου Coca-Cola HBC. Ο σχεδιασμός τους επιτρέπει στο προσωπικό τεχνικής υποστήριξης, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογιών και αυτοματισμών, να διαγνώσει, αναλύσει, διαχειριστεί και να συντονίσει απομακρυσμένες ενέργειες εξυπηρέτησης και επίλυσης θεμάτων στα εταιρικά πληροφοριακά συστήματα της Coca-Cola HBC σε κάθε μία από τις 19 χώρες.

Οι 80 εξειδικευμένοι μηχανικοί που έχουν προσληφθεί σε συνεργασία με την θυγατρική του COSMOTE e-value, που ειδικεύεται στις υπηρεσίες contact center, μιλούν 15 διαφορετικές γλώσσες ώστε να εξυπηρετούν τους 26.000 χρήστες – εργαζόμενους και συνεργάτες- της Coca-Cola HBC σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία, Βόρεια Ιρλανδία, Ιρλανδία, Ρουμανία, Ελβετία, Ιταλία, Αυστρία, Σλοβενία, Βοσνία, Κροατία, Νιγηρία, Σερβία, Ουγγαρία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Β. Μακεδονία, στην μητρική τους γλώσσα. Από τα 155.000 αιτήματα για υποστήριξη που έχουν δεχθεί σε ένα χρόνο, περίπου το 63% επιλύθηκε σε πρώτο επίπεδο από τους μηχανικούς που εργάζονται για το συγκεκριμένο έργο, με το επίπεδο ικανοποίησης των χρηστών να ξεπερνά το 96%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!