Τρίτη, 21 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: Πανικόβλητος μπροστά στην εκλογική συντριβή που έρχεται ο κ. Τσίπρας
[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: Πανικόβλητος μπροστά στην εκλογική συντριβή που έρχεται ο κ. Τσίπρας

[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: Πανικόβλητος μπροστά στην εκλογική συντριβή που έρχεται ο κ. Τσίπρας

«Πρωθυπουργό σε αποδρομή που δεν διστάζει να ταυτιστεί με ό,τι εκπροσωπεί ο κ. Πολάκης» χαρακτηρίζει τον Αλέξη Τσίπρα η βουλευτής της Ν.Δ. Όλγα Κεφαλογιάννη.

Όπως επισημαίνει σε συνέντευξή της στο «Βήμα της Κυριακής» η συζήτηση στη Βουλή ανέδειξε «το βαθύ πολιτικό και ηθικό αδιέξοδο του κ. Τσίπρα», ο οποίος «έτοιμος να σύρει στη λάσπη το πολιτικό σύστημα σε μία προσπάθεια, αν όχι να διασωθεί, να εμφανίσει ότι όλοι είναι εξίσου λασπωμένοι με τον ίδιο».

Σχολιάζοντας τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός η κ. Κεφαλογιάννη σημειώνει ότι «ο κ. Τσίπρας είναι πανικόβλητος μπροστά στο φάσμα της εκλογικής συντριβής που έρχεται». «Αντιμέτωπος με τα αδιέξοδα της πολιτικής του και την οργή των πολιτών, έσπευσε να ανακοινώσει ένα πακέτο μέτρων. Εν προκειμένω, δεν έχουμε να κάνουμε με ένα επεξεργασμένο οικονομικό σχέδιο αλλά, εμφανώς, για μία κίνηση πανικού» αναφέρει και προσθέτει πως «στόχος δεν είναι η ελάφρυνση των πολιτών αλλά η συναλλαγή εν όψει κάλπης».

«Ο κ. Τσίπρας τάζει επιδόματα αντί ψήφων, οι πολίτες απαιτούν σχέδιο για μόνιμη έξοδο από την κρίση και την ανάπτυξη. Μην έχετε αμφιβολία ότι και αυτή η προσπάθεια του κ. Τσίπρα θα αποτύχει» συμπληρώνει.

Απαντώντας στον κριτική του ΣΥΡΙΖΑ ότι η Ν.Δ. έχει ατζέντα για λίγους η κ. Κεφαλογιάννη απαντά: «Είναι πολιτική για λίγους η μείωση του ΕΝΦΙΑ για όλους, όπως δεσμεύεται η Ν.Δ.; Είναι πολιτική για λίγους η τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου που καταθέσαμε; Είναι πολιτική για λίγους οι δράσεις μας για μείωση των φόρων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας; Η Ν.Δ. ήταν και παραμένει η μεγάλη λαϊκή παράταξη του κοινωνικού φιλελευθερισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!