Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι εποχές του “δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς”, έχουν περάσει»
[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι εποχές του “δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς”, έχουν περάσει»

[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι εποχές του “δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς”, έχουν περάσει»

«Ανέκδοτο της ημέρας» χαρακτηρίζει η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, τα περί αξιοκρατίας και διαφάνειας εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, σε ανακοίνωσή της η κα Κεφαλογιάννη, σημειώνει πως «η κα Ζορμπά, όφειλε να γνωρίζει ότι ως Υπουργός θα κρίνεται για τα έργα, τις ημέρες αλλά κυρίως για τις μεγάλες της παραλείψεις, που μόνο ζημιές και αναστάτωση έχουν προκαλέσει στον χώρο του πολιτισμού».

Η ανακοίνωση

«Η κα Ζορμπά, όφειλε να γνωρίζει ότι ως Υπουργός θα κρίνεται για τα έργα, τις ημέρες αλλά κυρίως για τις μεγάλες της παραλείψεις, που μόνο ζημιές και αναστάτωση έχουν προκαλέσει στον χώρο του πολιτισμού.

Οι εποχές του “δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς”, έχουν περάσει. Η απέχθεια στην κριτική, είναι ένα ακόμα δείγμα της αλαζονείας και της αυταρχικότητας που χαρακτηρίζουν την πορεία της στο Υπουργείο Πολιτισμού.

Όσα υποστηρίζει, δε, περί αξιοκρατίας και διαφάνειας εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είναι μάλλον το ανέκδοτο της ημέρας».

naftemporiki.gr

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!