Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ολγα Γεροβασίλη: Τα μέτρα Τσίπρα προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω στη Ν.Δ.
[Η Ναυτεμπορική]: Ολγα Γεροβασίλη: Τα μέτρα Τσίπρα προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω στη Ν.Δ.

[Η Ναυτεμπορική]: Ολγα Γεροβασίλη: Τα μέτρα Τσίπρα προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω στη Ν.Δ.

«Ο τελικός λογαριασμός θα γίνει στο τέλος της κυβερνητικής θητείας» υποστηρίζει η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Oλγα Γεροβασίλη, επισημαίνοντας ότι τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός έχουν μόνιμο χαρακτήρα και προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω στη Ν.Δ.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Τα Νέα» τόνισε ότι τα μέτρα είναι θετικά, έχουν μόνιμο χαρακτήρα, υλοποιούνται άμεσα και αφορούν εξουθενωμένους συμπολίτες μας που υπέστησαν πολλά στα χρόνια των μνημονίων, ενώ προκάλεσαν τρικυμία εν κρανίω στη Ν.Δ.

Διευκρινίζοντας είπε ότι «ο κ. Κυρανάκης έσπευσε να δηλώσει ότι τα μέτρα δεν δεσμεύουν τη Ν.Δ. και την ίδια μέρα στη Βουλή ο κ. Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι αντιγράφουμε το πρόγραμμά τους. Πανικός και σύγχυση».

Η κα Γεροβασίλη εκτίμησε ότι η ευρωκάλπη θα λειτουργήσει περισσότερο ως ηχηρή διάψευση σε αυτούς που καλλιέργησαν υπερβολικές προσδοκίες στους ψηφοφόρους τους.

«Σε τελική ανάλυση, η 26η Μαΐου θα στείλει μηνύματα και πιθανότατα θα εκπλαγούν όσοι προπαγανδίζουν σκαιά, δημιουργούν και διακινούν fake news, προσπαθώντας να μας πείσουν πως η ευχή τους είναι και αλήθεια» σημείωσε.

Τέλος για το εάν ανταποκρίνονται οι πολίτες στην Προοδευτική Συμμαχία η κ. Γεροβασίλη δήλωσε ότι η Προοδευτική Συμμαχία προέκυψε ως ιστορική ανάγκη και τυγχάνει ένθερμης υποδοχής από τον κόσμο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!