Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Η αύξηση των υπουργείων επένδυση για να μειωθεί το κόστος
[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Η αύξηση των υπουργείων επένδυση για να μειωθεί το κόστος

[Η Ναυτεμπορική]: Όλγα Γεροβασίλη: Η αύξηση των υπουργείων επένδυση για να μειωθεί το κόστος

Η Όλγα Γεροβασίλη αναφορικά με τους στόχους για πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό επί σειρά ετών (φωτ. αρχείου).

Στην ίδρυση καινούριων υπουργείων «που είναι απαραίτητα για την ανασυγκρότηση της χώρας», όπως το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, απέδωσε την «μικρή» όπως τη χαρακτήρισε διαφορά στον αριθμό των μετακλητών υπαλλήλων η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Όλγα Γεροβασίλη.

Όπως πρόσθεσε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm τη Δευτέρα, στόχος είναι η επίλυση ζητημάτων γραφειοκρατίας αλλά και μείωσης του κόστους του Δημοσίου.

Παράλληλα, επεσήμανε πως οι όποιες προσλήψεις έχουν γίνει, αφορούν τους χώρους της Υγείας και την Παιδείας, στο πλαίσιο της συμφωνίας με τους δανειστές.

Σχετικά με το αίτημα του ΔΝΤ να καθοριστούν ποια μέτρα θα ληφθούν σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα άνω του 3,5% το 2018, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης ξεκαθάρισε ότι δεν θα υπογραφούν νέα μέτρα και απέδωσε τη στάση του Ταμείου στη διαφωνία με το Βερολίνο για το ελληνικό πρόγραμμα.

Αναφορικά με τους στόχους για πλεονάσματα 3,5% μετά το 2018, είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό επί σειρά ετών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!