Δευτέρα, 27 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Όλ. Γεροβασίλη: Να μη μιλούν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν 20 χρόνια να εργαστούν
[Η Ναυτεμπορική]: Όλ. Γεροβασίλη: Να μη μιλούν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν 20 χρόνια να εργαστούν

[Η Ναυτεμπορική]: Όλ. Γεροβασίλη: Να μη μιλούν συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν 20 χρόνια να εργαστούν

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. ανέφερε η Όλγα Γεροβασίλη, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ότι υπάρχει εντολή προς την Ελληνική Αστυνομία να μην επιχειρεί στα Εξάρχεια. Παράλληλα, η υπουργός «έδειξε» μερίδα συνδικαλιστών της ΕΛ.ΑΣ, που μιλούν για άβατο στα Εξάρχεια ενώ, όπως είπε, έχουν να εργαστούν 20 χρόνια.

Κατά τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος κατήγγειλε ότι σε τροχαίο που συνέβη προ ολίγων ημερών πλησίον της πλατείας Εξαρχείων η τροχαία δήλωσε πως έχει εντολή να μην εισέρχεται στην περιοχή.

«Υπάρχει ένας τεράστιος μύθος ότι η πολιτική ηγεσία δεν αφήνει την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της. Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου και το αρχηγείο της ΕΛΑΣ είμαστε σε απόλυτη συνεργασία για να είμαστε υποβοηθητικοί στην υπηρεσιακή δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ. Δεν έχει απαγορευτεί ποτέ στην ΕΛ.ΑΣ να κάνει οποιαδήποτε επιχείρηση. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΕΛ.ΑΣ, που για δικούς τους λόγους – προφανώς θέλουν να πλήξουν την πολιτική ηγεσία – χρησιμοποιούν αυτό ως επιχείρημα» είπε η κ. Γεροβασίλη, που συμπλήρωσε: «Να δεχθώ την πολιτική διαφωνία. Όμως, τα λένε αυτά και κάποιοι που ενδεχομένως θέλουν να κρύψουν την πολιτική τους ανικανότητα. Αυτό είναι σοβαρό.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!