Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Κατάπτυστη διαχείριση του προβλήματος στη Σαμοθράκη
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Κατάπτυστη διαχείριση του προβλήματος στη Σαμοθράκη

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Νοτοπούλου: Κατάπτυστη διαχείριση του προβλήματος στη Σαμοθράκη

Για ανεπανόρθωτο πλήγμα στον τουρισμό και για «κατάπτυστη διαχείριση» του προβλήματος που δημιουργήθηκε στη Σαμοθράκη με τον ακτοπλοϊκό της αποκλεισμό, έκανε λόγο η αρμόδια τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία με κλιμάκιο του κόμματος θα μεταβεί αύριο στο νησί.

«Η ανεπάρκεια και η εξαπάτηση του κόσμου από τη Ν.Δ δεν έχει τέλος και έχει πληγεί ανεπανόρθωτα ο ελληνικός τουρισμός που ξέρουμε όλοι πόσο ευαίσθητος είναι», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο «Πρακτορείο FM 104,9» η κ. Νοτοπούλου, διευκρινίζοντας ότι έγινε χρήση ενός πλοίου που δεν μπορούσε να ελλιμενιστεί, δεν αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα στην τοπική οικονομία και «ακούσαμε γενικόλογα σχέδια για προβολή στη Ρουμανία, τη στιγμή που έχει εκδοθεί οδηγία προς αποφυγή της Σαμοθράκης από τη χώρα εκείνη».

Αναφερόμενη στον υπουργό Τουρισμού τόνισε ότι «ο κ. Θεοχάρης επέλεξε να κάνει διακοπές τη στιγμή που διαλύονταν οι διακοπές τόσο των συμπολιτών μας όσο και τουριστών, που διαλύονταν η εικόνα της Σαμοθράκης αλλά και του ελληνικού τουρισμού και τη στιγμή φυσικά που διαλυόταν και η τοπική οικονομία γιατί οι ακυρώσεις έχουν φτάσει στο 90%».

Επίσης, σχολιάζοντας την αυριανή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραµµατείας του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το κόμμα «επιχειρεί να αντιστοιχηθεί με τις κοινωνικές δυνάμεις που το εμπιστεύθηκαν και σε αυτές τις εκλογές, κάτι που συνεπάγεται αναδιοργάνωση και ενίσχυση».

Σύμφωνα με την κ. Νοτοπούλου, «από το 2012, πέρα από την ανοδική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό που καταγράφεται είναι ότι πλέον είναι ο μοναδικός πόλος έκφρασης του προοδευτικού χώρου.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!