Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
14 °C 0 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νευρικότητα στη Wall Street
[Η Ναυτεμπορική]: Νευρικότητα στη Wall Street

[Η Ναυτεμπορική]: Νευρικότητα στη Wall Street

Νευρικότητα επικράτησε στην αποψινή συνεδρίαση της Wall Street, με τους επενδυτές να αποτιμούν τα τελευταία εταιρικά μεγέθη, καθώς αυξάνονται παράλληλα οι γεωπολιτικές εντάσεις, με αφορμή την υπόθεση Κασόγκι.

Ο βιομηχανικός Dow Jones υποχώρησε κατά 0,50% στις 25.317 μονάδες και ο δείκτης βαρόμετρο S&P 500 σημείωσε απώλειες κατά 0,43% στις 2.755 μονάδες, ενώ ο τεχνολογικός Nasdaq ενισχύθηκε κατά 0,26% στις 7.468 μονάδες.

Οι μετοχές των Bank of America και Citigroup παρουσίασαν απώλειες άνω του 2,5%, ενώ JP Morgan και Goldman Sachs διολίσθησαν κατά 1,6% και κατά 2% αντίστοιχα.

Το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προσπαθεί να ανακτήσει τις βαριές απώλειες των τελευταίων εβδομάδων, καθώς οι αμερικανικοί δείκτες σε δύο μόλις συνεδριάσεις έχουν χάσει σχεδόν το 4% της αξίας τους.

Εκτός των εταιρικών μεγεθών, σημαίνοντα ρόλο στη νευρικότητα των επενδυτών διαδραματίζει τόσο η προοπτική αύξησης των επιτοκίων της Federal Reserve, όσο και η επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας.

Εντός των επόμενων ημερών, McDonald’s, Caterpillar, United Technologies, Amazon Alphabet αναμένεται να δημοσιεύσουν τα οικονομικά αποτελέσματα του γ’ τριμήνου. Μέχρι στιγμής, το 82% των εταιρειών έχει παρουσιάσει μεγέθη ανώτερα των εκτιμήσεων των αναλυτών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!