Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ο HP Neverstop Laser MFP 1200W αλλάζει τον τρόπο εργασίας μας
[Η Ναυτεμπορική]: Ο HP Neverstop Laser MFP 1200W αλλάζει τον τρόπο εργασίας μας

[Η Ναυτεμπορική]: Ο HP Neverstop Laser MFP 1200W αλλάζει τον τρόπο εργασίας μας

Ένα από τα βασικά εργαλεία επιχειρήσεων και ομάδων εργασίας δεν είναι άλλο από τον εκτυπωτή, ειδικά στην σύγχρονη εκδοχή του, αυτή του «πολυμηχανήματος», δηλαδή του συστήματος που ενσωματώνει λειτουργίες εκτυπωτή, αντιγραφικού και σαρωτή.

Ωστόσο, ειδικά στην περίπτωση των laser συστημάτων, βασικό πρόβλημα αποτελεί η διαδικασία αλλαγής του toner γραφίτη που σε πολλές περιπτώσεις είναι μια διαδικασία χρονοβόρα και πολύπλοκη που στερεί από το προσωπικό της επιχείρησης τις υπηρεσίες του εκτυπωτή. Αυτό ακριβώς το πρόβλημα έρχεται να επιλύσει η HP με τον Neverstop Laser MFP 1200W.

Όπως φανερώνει και το όνομα της σειράς (Neverstop) πρακτικά ο εκτυπωτής δεν σταματά να δουλεύει αφού έχει εκμηδενιστεί ο χρόνος αντικατάστασης του toner. O Neverstop Laser MFP 1200W έχει δημιουργηθεί για να καλύψει τις ανάγκες εκείνων που εκτυπώνουν πολύ και συνεχώς με αποτέλεσμα να εξαντλείται ο γραφίτης σε σχετικά σύντομο χρόνο.

Ο εν λόγω εκτυπωτής ενσωματώνει το πρώτο στο είδος του σύστημα τροφοδοσίας γραφίτη που επιτρέπει στους χρήστες να αντικαθιστούν τον γραφίτη σε δευτερόλεπτα. Με τον τρόπο αυτό οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων μπορούν να διατηρήσουν τον γρήγορο ρυθμό της επιχείρησής τους – ενώ αποκομίζουν τη μέγιστη αξία από τον εκτυπωτή τους. Το δοχείο γραφίτη είναι ενσωματωμένο στον εκτυπωτή και όταν χρειαστεί αντικατάσταση ο χρήστης το μόνο που έχει να κάνει είναι να συμπληρώσει απευθείας το απόθεμα, μία διαδικασία που διαρκεί μερικά μόνο δευτερόλεπτα.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και διαρκεί συγκεκριμένα μόλις 15 δευτερόλεπτα: ανακινούμε το δοχείο, τοποθετούμε στην κατάλληλη υποδοχή και «κλειδώνουμε» το δοχείο στην σωστή θέση, πιέζουμε την αντλία και παρατηρούμε τον εξωτερικό δείκτη περιεχομένου αν έχει συμπληρωθεί η σωστή ποσότητα γραφίτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!