Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Εκ νέου προφυλακιστέος ο Ανδ. Μαρτίνης
[Η Ναυτεμπορική]: Εκ νέου προφυλακιστέος ο Ανδ. Μαρτίνης

[Η Ναυτεμπορική]: Εκ νέου προφυλακιστέος ο Ανδ. Μαρτίνης

Στην απολογία του ο Ανδ. Μαρτίνης φέρεται να αποδέχθηκε ότι πράγματι έγιναν οι συγκεκριμένες νοσηλείες, όχι όμως δωρεάν αλλά με έκπτωση (φωτ. αρχείου).

Εκ νέου προφυλακιστέος κρίθηκε ο Ανδρέας Μαρτίνης μετά την απολογία του ενώπιον του ανακριτή κατά της Διαφθοράς, για την υπόθεση των δωρεάν νοσηλειών του Ερρίκος Ντυνάν, την περίοδο 2007 – 2010.

Ο Ανδρέας Μαρτίνης οδηγήθηκε πίσω στη φυλακή, όπου ήδη βρίσκεται προφυλακισμένος εδώ και έξι μήνες για υπόθεση που αφορά στη δικογραφία για την Hospitalia International.

Σήμερα, ο Ανδρέας Μαρτίνης κρίθηκε προφυλακιστέος για το αδίκημα της απιστίας, κατηγορία που αφορά στα δωρεάν νοσήλια που φέρεται να παρείχε το Ερρίκος Ντυνάν σε επιφανείς κοινωνικά και οικονομικά ασθενείς.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, στη λίστα των ασθενών που δεν πλήρωσαν, καταγράφονται 51 ονόματα μεταξύ των οποίων πρώην πρωθυπουργοί και στενοί συγγενείς τους, πρώην υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς υπουργείων, άνθρωποι των τεχνών και δημοσιογράφοι.

Σε πόρισμα που έφτασε στη Δικαιοσύνη καταγράφονται συνολικά 8.106 περιπτώσεις δωρεάν η μέ έκπτωση νοσηλείας. Η ζημία που υπέστη το νοσοκομείο αγγίζει τα 22 εκ. Ευρω.

Η απολογία

Στην απολογία του ο Ανδ. Μαρτίνης φέρεται να αποδέχθηκε ότι πράγματι έγιναν οι συγκεκριμένες νοσηλείες, όχι όμως δωρεάν αλλά με έκπτωση.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!