Τρίτη, 10 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέο σετ ασύρματων ακουστικών Creative SXFI Theater
[Η Ναυτεμπορική]: Νέο σετ ασύρματων ακουστικών Creative SXFI Theater

[Η Ναυτεμπορική]: Νέο σετ ασύρματων ακουστικών Creative SXFI Theater

relaxed woman on a couch watching television. High-key. Focus on her ponytail.

Η Creative Technology ανακοίνωσε την κυκλοφορία των Creative SXFI THEATER, της τελευταίας λύσης της εταιρείας στον τομέα των ασύρματων ακουστικών.

Τα Bluetooth ακουστικά προσφέρουν μεν ασύρματη συνδεσιμότητα, αλλά τα προβλήματα λανθάνουσας κατάστασης είναι ένα σύνηθες πρόβλημα για τους χρήστες τους. Αυτή είναι και η βασική διαφορά του SXFI Theater που διαθέτει δική του ασύρματη μετάδοση ήχου 2,4GHz με πέντε φορές λιγότερη καθυστέρηση από μια τυπική μετάδοση Bluetooth, η οποία μεταφράζεται για τους χρήστες σε πραγματικά απρόσκοπτο συγχρονισμό ήχου και βίντεο. Η μετάδοση πραγματοποιείται μέσω του SXFI TX, ενός ασύρματου dongle πομπού USB που συνοδεύει τα ακουστικά. Η ισχύουσα απόσταση των 10 μέτρων μπορεί να επεκταθεί μέσω μιας παρεχόμενης USB επέκτασης με ένα καλώδιο μήκους 1,2 μ.

Στην καρδιά του SXFI Theater οι 50mm drivers Νεοδυμίου, είναι συντονισμένοι να παράγουν ισχυρό αλλά και με ακρίβεια ήχο και μπορούν να προσφέρουν κινηματογραφικά μπάσα, που είναι απολύτως απαραίτητα στους λάτρεις των ταινιών.

Την κινηματογραφική εμπειρία ήχου του SXFI Theater ολοκληρώνει η Super X-Fi – η τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών που αναπαριστά την απόδοση ενός πολυκάναλου συστήματος surround συναγωνιζόμενη στα ίσα τον κινηματογραφικό ήχο, ενώ παράλληλα την προσωποποιεί -με τη σάρωση του κεφαλιού και των αυτιών του χρήστη- ούτως ώστε η προσαρμοσμένη εμπειρία ήχου ναι είναι τόσο φυσική όσο ποτέ πριν.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!