Κυριακή, 26 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέο σχέδιο εθελουσίας εξόδου από την Εθνική Τράπεζα
[Η Ναυτεμπορική]: Νέο σχέδιο εθελουσίας εξόδου από την Εθνική Τράπεζα

[Η Ναυτεμπορική]: Νέο σχέδιο εθελουσίας εξόδου από την Εθνική Τράπεζα

Καινούργιο πρόγραμμα εθελουσίας εξόδου ανακοίνωσε χθες η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας στους εργαζομένους, το οποίο θα είναι ανοιχτό για 11 ημερολογιακές ημέρες.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα προτείνονται 4 επιλογές στους εργαζομένους, το πλαφόν για τις αποδοχές αποζημίωσης ορίζεται στα 170.000 ευρώ, η κατώτατη ηλικία δικαιούχων τα 30 έτη και για να αποχωρήσει κάποιος πρέπει να διαθέτει 3 χρόνια εργασίας στην τράπεζα.

Κίνητρα

Κίνητρα και προσαυξήσεις δίδονται για την αποχώρηση ατόμων που υπερβαίνουν τα 50 έτη ηλικίας και για εκείνους που εργάζονται σε καταστήματα που πρόκειται να κλείσουν.

Οι αιτήσεις για την υπαγωγή στο πρόγραμμα θα γίνονται δεκτές από τη Δευτέρα 13/05/2019 μέχρι και την Παρασκευή 24/05/2019 και ώρα 14:30.

Τέσσερις επιλογές

Ειδικότερα οι επιλογές που δίδονται στους εργαζόμενους είναι οι ακόλουθες:

Η αποχώρηση και λύση της σύμβασης με αποζημίωση την οποία ο εργαζόμενος θα εισπράξει εφάπαξ. Ημερομηνία αποχώρησης είναι η 29η Μαΐου.

Η λήψη 2ετούς άδειας με αποδοχές και λήξη της σύμβασης στη λήξη της άδειας. Η τράπεζα θα χορηγήσει στον εργαζόμενο, από τις 30/05/2019, διετή άδεια με πλήρεις αποδοχές, κατά τη λήξη της οποίας η σύμβασή του θα λυθεί αυτοδικαίως την 29η/05/2021.

Κατά τη διάρκεια της 2ετούς άδειας, οι αναλογούσες εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία και λοιπούς φορείς ή λογαριασμούς θα καταβάλλονται κανονικά.

Η λήψη 3ετούς άδειας με αποδοχές και λύση της σύμβασης εργασίας στη λήξη της άδειας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!