Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέο πρότυπο Wi-Fi συνδεσιμότητας για το Galaxy Note10
[Η Ναυτεμπορική]: Νέο πρότυπο Wi-Fi συνδεσιμότητας για το Galaxy Note10

[Η Ναυτεμπορική]: Νέο πρότυπο Wi-Fi συνδεσιμότητας για το Galaxy Note10

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε πως, το Galaxy Note10 χαρακτηρίσθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wi-Fi Alliance ως το πρώτο smartphone που πιστοποιείται για ένα νέο πρότυπο συνδεδεμένης τεχνολογίας, το Wi-Fi 6.

Το Wi-Fi είναι σημαντικό τμήμα της υποδομής που απαιτείται για να καταστεί δυνατή η σωστή λειτουργία ενός αυξανόμενου αριθμού καταναλωτικών και εμπορικών συσκευών. Από τις τηλεοράσεις και τις οικιακές συσκευές έως τα συστήματα ασφαλείας και επικοινωνίας, οι προσδοκίες για μια δικτυωμένη ζωή ανεβαίνουν. Επί σειρά ετών, ο Wi-Fi Alliance έχει οδηγήσει την ανάπτυξη των συμφωνηθέντων βιομηχανικών προτύπων για συσκευές. Η φετινή λειτουργία του Wi-Fi 6 σηματοδοτεί την έναρξη λειτουργίας μιας νέας πιστοποίησης, προκειμένου να διασφαλιστεί πως παρέχονται πάντα τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα.

Το Wi-Fi 6 βασίζεται στην απόδοση προηγούμενων γενιών Wi-Fi και ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής που έχει αναπτυχθεί από το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (Institute of Electrical and Electronic Engineers). Το Wi-Fi 6 θα λειτουργεί σε 2,4 και 5 GHz, θα προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα από τις προηγούμενες γενιές και θα διπλασιάζει τον αριθμό των χωρικών ροών. Οι συσκευές που πιστοποιούνται από τον Wi-Fi Alliance και χαρακτηρίζονται ως «Wi-Fi Certified 6», θα προσφέρουν νέες δυνατότητες για ένα εύρος καταστάσεων.

• Το Wi-Fi 6 θα αναβαθμίσει την οικιακή ψυχαγωγία με καλύτερο streaming σε περιεχόμενο υψηλής ανάλυσης, ταυτόχρονη διαχείριση του δικτυωμένου σπιτιού και αποτελεσματική υποστήριξη πολλαπλών συσκευών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!