Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Το νέο Neffos C9s προσφέρει καλύτερο σήμα, όπου και αν είστε
[Η Ναυτεμπορική]: Το νέο Neffos C9s προσφέρει καλύτερο σήμα, όπου και αν είστε

[Η Ναυτεμπορική]: Το νέο Neffos C9s προσφέρει καλύτερο σήμα, όπου και αν είστε

Η Neffos, το brand κινητών τηλεφώνων της TP-Link που δραστηριοποιείται στην κατασκευή δικτυακών προϊόντων Wi-Fi, παρουσίασε στην αγορά τo νέο κινητό τηλέφωνο με καλύτερη ποιότητα σήματος – το Neffos C9s.

Συχνά, οι άνθρωποι αναρωτιούνται, γιατί μερικές φορές το κινητό τους δεν έχει την ίδια ισχύ σήματος, όταν βρίσκονται σε συγκεκριμένες περιοχές, είτε αυτές είναι στο σπίτι τους, είτε σε κάποιο εμπορικό κέντρο, στα γραφεία τους ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος. Τις περισσότερες φορές, αυτό οφείλεται στην δομή του κτιρίου, αλλά επίσης και στον τρόπο με τον οποίο κρατάμε το κινητό. Με τεχνολογία την οποία έχει κληρονομήσει από την TP-Link, το C9s χρησιμοποιεί την τεχνολογία Transmitting Antenna Switching (TAS), η οποία επιλύει τα προβλήματα σήματος που προκαλούνται από τον τρόπο που οι χρήστες κρατούν το κινητό τους.

Με την τεχνολογία TAS, οι χρήστες μπορούν πλέον να κρατούν το κινητό τους με όποιον τρόπο επιθυμούν, χωρίς να μειώνεται η ισχύς του σήματος. Οι χρήστες, δεν χρειάζεται πλέον, να αναζητούν κάποιο μεγάλο κενό ή κάποια συγκεκριμένη θέση και να στέκονται δίπλα στο παράθυρο ώστε να έχουν καλό σήμα. Το Neffos C9s χρησιμοποιεί την τεχνολογία GSM Antenna Diversity μαζί με μία βελτιωμένη σχεδίαση κεραίας, ώστε να «καθαρίσει» και να σταθεροποιήσει την ποιότητα των κλήσεων.

Έχοντας σχεδιαστεί για να έχει μεγαλύτερη οθόνη και μικρότερο notch, το C9s, διαθέτει το Dewdrop Display με αναλογία διαστάσεων οθόνης 87% και είναι εξοπλισμένο με οθόνη 5.71 ιντσών.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!