Σάββατο, 20 Ιουλίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέο επενδυτή κομίζει ο Κ. Δομαζάκης για την Creta Farms
[Η Ναυτεμπορική]: Νέο επενδυτή κομίζει ο Κ. Δομαζάκης για την Creta Farms

[Η Ναυτεμπορική]: Νέο επενδυτή κομίζει ο Κ. Δομαζάκης για την Creta Farms

Της Δανάης Αλεξάκη
[email protected]

Με μια συμφωνία με στρατηγικό επενδυτή, ο οποίος δύναται να εισέλθει στην Creta Farms διαθέτοντας κεφάλαια έως του ποσού των 15 εκατ. ευρώ, θωρακίζει το «οπλοστάσιό» του ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, εν όψει της αυριανής εξ αναβολής έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων της εταιρείας που θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο, ενώ ταυτόχρονα εμπλουτίζει και το νομικό του χαρτοφυλάκιο προχωρώντας μεταξύ άλλων σε κατάθεση αιτήματος μετόχου για διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου.

Σε ό,τι αφορά το άλλο «στρατόπεδο» του ετέρου βασικού μετόχου της αλλαντοβιομηχανίας, κ. Εμμανουήλ Δομαζάκη, διατηρείται η περιορισμένη «έκθεση» σε δηλώσεις και ως εκ τούτου τα «χαρτιά» παραμένουν κλειστά εν όψει της αυριανής γενικής συνέλευσης. Πάντως, χθεσινές φημολογίες ήθελαν την πλευρά της υφιστάμενης διοίκησης της Creta Farms να διαψεύδει το σενάριο της ύπαρξης στρατηγικού επενδυτή.

Δήλωση προθέσεων
Αναλυτικότερα, όπως ανέφερε χθες σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης, έχει χέρια του «δήλωση προθέσεων» (letter of intent) από Έλληνα στρατηγικό επενδυτή για άμεση επένδυση στην εταιρία ποσού έως 15 εκατ. ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου θα κατέχει μόνο ο κ. Κωνσταντίνος Δομαζάκης.

Μάλιστα, όπως είπε, οι τράπεζες ενημερώθηκαν χθες για το ενδιαφέρον του νέου επενδυτή, το όνομα του οποίου αναμένεται να γνωστοποιηθεί σε αυτές σήμερα το μεσημέρι.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!