Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
21 °C 1 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
21 °C 2 kmh
Home | ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΑΓΟΡΕΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέες λεπτομέρειες από την Εθνική για την υπόθεση των θυρίδων
[Η Ναυτεμπορική]: Νέες λεπτομέρειες από την Εθνική για την υπόθεση των θυρίδων

[Η Ναυτεμπορική]: Νέες λεπτομέρειες από την Εθνική για την υπόθεση των θυρίδων

Εντονα απασχόλησε την επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες ένα σύνολο καταγγελιών για παραβίαση θυρίδων σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στη Θεσσαλονίκη. Μια άλλη εκδοχή δίνουν αρμόδιες για το θέμα πηγές της Εθνικής Τράπεζας.

Τι λένε λοιπόν οι συγκεκριμένες πηγές:

-H υπόθεση αυτή βρίσκεται στα Δικαστήρια πάνω από 5 χρόνια και υπάρχουν προηγούμενες δικαστικές αποφάσεις που δεν δικαίωσαν τους καταγγέλλοντες .

-Oσον αφορά στην προέκταση αυτών των καταγγελιών από τους ίδιους ανθρώπους, η υπόθεση βρίσκεται στα χέρια των ανακριτικών Αρχών. Μέχρι στιγμής, δεν έχει αποδειχθεί και δεν έχει προκύψει κάτι μεμπτό για τους υπαλλήλους της Εθνικής Τράπεζας.

-Η Εθνική Τράπεζα που δεν επεκτείνεται περαιτέρω λόγω της ανακριτικής διαδικασίας επισημαίνει μέσω των ίδιων πηγών διαθέτει σήμερα 60.000 θυρίδες, τις οποίες διαχειρίζεται από της ιδρύσεώς της. Ποτέ στο παρελθόν, δηλαδή πάνω από ενάμισι και πλέον αιώνα, δεν έχει ανακύψει οποιοδήποτε θέμα σχετικά με την ασφάλεια των θυρίδων, σε κάθε δε περίπτωση, όπως είναι άλλωστε αυτονόητο, η ίδια η Τράπεζα ενδιαφέρεται για την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Hπρόσφατη επικαιρότητα

Όπως είχε ανακοινώσει η ΕΛ.ΑΣ, έξι άτομα κατηγορούνται για την κλοπή πολύτιμων αντικειμένων από θυρίδες υποκαταστήματος τράπεζας στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία πρόκειται για υπαλλήλους του τραπεζικού υποκαταστήματος, ηλικίας 61 έως 64 ετών, οι οποίοι είχαν πρόσβαση στις θυρίδες, από τις οποίες, την περίοδο 1999-2016, καταγγέλθηκε ότι εξαφανίστηκε το πολύτιμο περιεχόμενό τους.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!