Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα SuperWide οθόνη εργασίας από την Philips με διαγώνιο 43 ιντσών
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα SuperWide οθόνη εργασίας από την Philips με διαγώνιο 43 ιντσών

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα SuperWide οθόνη εργασίας από την Philips με διαγώνιο 43 ιντσών

Η MMD, brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοίνωσε το λανσάρισμα της SuperWide κυρτής LCD οθόνης 439P9H, η οποία με διαγώνιο στις 43 ίντσες ακολουθεί το αντίστοιχο επιτυχημένο μοντέλο των 49 ιντσών.

Εξοπλισμένη με μια ευρύχωρη επιφάνεια εργασίας και τεχνολογία DisplayHDR 400, η οθόνη διαθέτει λειτουργίες που βελτιώνουν την παραγωγικότητα, όπως ενσωματωμένο USB-C docking station, αναδυόμενη Windows Hello webcam και MultiClient Integrated KVM διακόπτη, καθώς επίσης και πολυάριθμα χαρακτηριστικά άνεσης σχεδιασμένα για να παρέχουν μία απολαυστική εμπειρία από την αρχή έως το τέλος.

Πιο αναλυτικά, η Philips 439P9H προσφέρει στους επαγγελματίες που εργάζονται στον κλάδο των οικονομικών, τραπεζικών και άλλων B2B τομέων, όλη την εμβέλεια που χρειάζονται για να προσφέρουν τις καλύτερες επιδόσεις τους κάθε μέρα. Με έναν άνετο σχεδιασμό 32:10 SuperWide και ανάλυση 3840 x 1200, αυτό το μοντέλο μπορεί να αντικαταστήσει δύο οθόνες υψηλής απόδοσης 16:10, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χώρο, μειώνοντας παράλληλα την ακαταστασία των καλωδίων.

Η καμπυλότητα 1800 r έχει σχεδιαστεί για να διευρύνει το πεδίο θέασης των χρηστών, να ελαχιστοποιεί τη στρέβλωση, και να εισέρχεται στη ζώνη της περιφερειακής τους όρασης, παρέχοντας έτσι τη βέλτιστη άνεση θέασης, ενώ παράγει ένα λεπτό βύθισμα που προσφέρει το πρόσθετο πλεονέκτημα της ενίσχυσης της συγκέντρωσης. Εξοπλισμένη με την τεχνολογία MultiView και τον MultiClient Integrated KVM διακόπτη, η Philips 439P9H επιτρέπει την ενεργή διπλή σύνδεση και προβολή, επιτρέποντας στους χρήστες να κάνουν πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα με πολλαπλές συσκευές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!