Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Νέα Οδός: Ασκήσεις ετοιμότητας-αποχιονισμού σε τρία σημεία του οδικού δικτύου
[Η Ναυτεμπορική]: Νέα Οδός: Ασκήσεις ετοιμότητας-αποχιονισμού σε τρία σημεία του οδικού δικτύου

[Η Ναυτεμπορική]: Νέα Οδός: Ασκήσεις ετοιμότητας-αποχιονισμού σε τρία σημεία του οδικού δικτύου

Ασκήσεις ετοιμότητας και αποχιονισμού στον Αυτοκινητόδρομο Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Εύζωνοι θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη, και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου η Νέα Οδός. Αντίστοιχη άσκηση θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η άσκηση ετοιμότητας που φέρει το όνομα «Μαρτίνο 2019» θα διεξαχθεί αύριο από τις 8:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, από το 122ο έως το 126ο χλμ.

Το σενάριο περιλαμβάνει τη συνοδεία αποχιονιστικών μηχανημάτων επί του Αυτοκινητοδρόμου και την ενεργοποίηση Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.) επί της κεντρικής νησίδας. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για τη μικρότερη δυνατή όχληση των διερχόμενων οχημάτων, τα οποία ενδέχεται να υποχρεωθούν από την τροχαία σε ολιγόλεπτες βραδυπορίες. Στην άσκηση αυτή θα συμμετάσχουν το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμου Βοιωτίας, το Α΄ τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, καθώς και προσωπικό της Παραχωρησιούχου Εταιρείας Νέα Οδός. Κατά τη διάρκεια της Άσκησης Ετοιμότητας θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση των χρηστών μέσω των πινακίδων μεταβλητών μηνυμάτων (VMS) καθώς και μέσω των πλευρικών και μετωπικών σταθμών διοδίων.

Αντίστοιχα, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από τις από τις 9:00 το πρωί έως τις 12:00 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί η Άσκηση Ετοιμότητας και Αποχιονισμού Χειμερινής Περιόδου 2019-2020 υπό την ονομασία «Ιόνια 2019», στο τμήμα μεταξύ του Ανισόπεδου Κόμβου Αυγού και του Ανισόπεδου Κόμβου Εγνατίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!