Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Σε νέα εμπειρία χρήσης στοχεύει η Huawei με τη νέα της πλατφόρμα EMUI10
[Η Ναυτεμπορική]: Σε νέα εμπειρία χρήσης στοχεύει η Huawei με τη νέα της πλατφόρμα EMUI10

[Η Ναυτεμπορική]: Σε νέα εμπειρία χρήσης στοχεύει η Huawei με τη νέα της πλατφόρμα EMUI10

Κατά τη διάρκεια του Huawei Developers Congress, το οποίο πραγματοποιήθηκε το διάστημα 9-11 Αυγούστου στην Ντονγκουάν της Κίνας, παρουσιάστηκε επίσημα η νέα πλατφόρμα λογισμικού EMUI10 της εταιρείας.
Ο Dr. Wang Chenglu, πρόεδρος του τμήματος Software Engineering του Huawei Consumer Business Group, ανέφερε πως το EMUI10 είναι μία καινοτόμα τεχνολογία που προσφέρει μία πλήρη εμπειρία χρήσης. Η ανάπτυξή του, δημιούργησε την δυνατότητα για εφαρμογές με συγκεκριμένο σκοπό, όπως ηχητικές και video κλήσεις καθώς και επαγγελματικές λειτουργίες μεταξύ διαφορετικών συσκευών.
Το EMUI προσφέρει την δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ διαφορετικών συσκευών, όπως και τη σύνδεση μεταξύ συσκευών και εφαρμογών ώστε να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Η ομάδα που δημιούργησε το EMUI έχει υιοθετήσει μία συνεργατική και εξωστρεφή νοοτροπία, ελπίζοντας πως περισσότεροι συνεργάτες και προγραμματιστές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν καινοτόμες εμπειρίες για κάθε χρήση.
Το EMUI της Huawei έχει πάνω από 500 εκ. DAUs (Daily Active Users) σε 216 χώρες και υποστηρίζει 77 γλώσσες. Τα τελευταία 7 χρόνια, δηλαδή από τότε που γεννήθηκε το EMUI1.0 το 2012, έχουν πραγματοποιηθεί τεχνολογικές αναβαθμίσεις με την ανώτατη ποιότητα εμπειρία χρήσης. Τα στατιστικά δείχνουν πως οι δείκτες αναβάθμισης των χρηστών σε EMUI8.0 και EMUI 9.0 έφτασαν το 79% και το 84% αντίστοιχα, ενώ ο αριθμός των χρηστών που αναβάθμισαν τα κινητά τους σε EMUI10 αναμένεται να φτάσει τα 150 εκ. Το EMUI10 φέρνει τρεις αναβαθμίσεις: UX design, απόλυτη εμπειρία σε όλες τις περιπτώσεις και ένα νέο επίπεδο βέλτιστης λειτουργίας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!