Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: ΝΔ: Τρεις νέες γραμματείες – Οι επικεφαλής, οι αρμοδιότητες
[Η Ναυτεμπορική]: ΝΔ: Τρεις νέες γραμματείες – Οι επικεφαλής, οι αρμοδιότητες

[Η Ναυτεμπορική]: ΝΔ: Τρεις νέες γραμματείες – Οι επικεφαλής, οι αρμοδιότητες

Τρεις νέες γραμματείες, για τα Άτομα με Αναπηρία, Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας και Ελλήνων της Διασποράς, συστήνονται στο πλαίσιο της οργανωτικής αναδιάρθρωσης της Νέας Δημοκρατίας, που ξεκίνησε μετά τις εκλογές, με απόφαση του προέδρου του κόμματος και Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, οι τομείς δράσης των νέων γραμματειών και οι επικεφαλής τους ορίζονται ως εξής:

  • Γραμματεία για τα Άτομα με Αναπηρία, με γραμματέα τον Κώστα Λολίτσα: Αναλαμβάνει πρωτοβουλίες, προωθεί λύσεις κι αφουγκράζεται το αναπηρικό κίνημα, εναρμονιζόμενη πλήρως με τη Διεθνή Σύμβαση του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία και την αυτονόητη υποχρέωση της πολιτείας να την εφαρμόζει.
  • Γραμματεία Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, με γραμματέα τον Γιώργο Κώττη: Στοχεύει στην ανάδειξη των αξιών της υγιούς επιχειρηματικότητας. Μιας επιχειρηματικότητας η οποία τολμάει και βάζει υψηλούς στόχους, σέβεται τους εργαζόμενους της, προστατεύει το περιβάλλον και πραγματοποιεί ουσιαστικές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.
  • Γραμματεία Ελλήνων της Διασποράς, με γραμματέα τον Νίκο Θεοδωρόπουλο: Αξιοποιώντας τις βέλτιστες διεθνείς πρακτικές, επιδιώκει να χτίσει γέφυρες επικοινωνίας και συνεργασίας με τους Έλληνες του εξωτερικού, προκειμένου όσοι το επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και όσοι παραμείνουν εκτός της χώρας, να μπορούν να στηρίζουν την πατρίδα σε όλα τα επίπεδα, να συνεργάζονται μεταξύ τους, αλλά και να υποστηρίζονται από τη μητρόπολη στις δικές τους προσπάθειες.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!