Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Ν.Δ.: Δύο βουλευτές επικεφαλής γραμματειών του κόμματος
[Η Ναυτεμπορική]: Ν.Δ.: Δύο βουλευτές επικεφαλής γραμματειών του κόμματος

[Η Ναυτεμπορική]: Ν.Δ.: Δύο βουλευτές επικεφαλής γραμματειών του κόμματος

Ο Διονύσης Χατζηδάκης.

Επικεφαλής γραμματειών του κόμματος αναλαμβάνουν δύο βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ειδικότερα, στη γραμματεία Αυτοδιοίκησης και Διαχείρισης Κρίσεων (πρώην Γραμματεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης) ορίζονται ως επικεφαλής ο βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Διονύσης Χατζηδάκης και ως οργανωτικός γραμματέας ο Σπύρος Σταθούλης.

Στη γραμματεία Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκής Ένωσης ορίζεται ως επικεφαλής ο βουλευτής Σερρών Αναστάσιος Χατζηβασιλείου.

Ο Διονύσης Χατζηδάκης είναι ανώτατος αξιωματικός του ΠΝ εν αποστρατεία. Κυβέρνησε, κατά τη διάρκεια της θητείας του, τρεις τύπους πολεμικών πλοίων, διετέλεσε υπασπιστής δύο υπουργών Εθνικής Άμυνας και υπηρέτησε ως ναυτικός ακόλουθος στη Γαλλία με ταυτόχρονη διαπίστευση στην Ισπανία και το Βέλγιο.

Εξελέγη τέσσερις συνεχόμενες φορές δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και αντίστοιχα στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΕΔ Αττικής.

Εξελέγη βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, στον Νότιο Τομέα Αθηνών, τον Ιούλιο του 2019. Ορίστηκε στις μόνιμες επιτροπές της Βουλής σε θέματα Εξωτερικών, Άμυνας και Περιβάλλοντος.

Ο Σπύρος Σταθούλης γεννήθηκε το 1962 στο Μαρούσι. Αποφοίτησε από το 1ο Λύκειο Αμαρουσίου και στη συνέχεια σπούδασε Δημόσια Διοίκηση στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και Νομικά στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Είναι δικηγόρος Αθηνών από το 1992.

Εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος Αμαρουσίου την περίοδο 1994-1998.

Ασχολήθηκε και πάλι με τα κοινά του δήμου Αμαρουσίου το 2007 και έκτοτε εκλέγεται συνεχώς δημοτικός σύμβουλος για τις δημοτικές περιόδους 2007-2010, 2010-2014, 2014-2019, ενώ επανεξελέγη και στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!