Σάββατο, 24 Αυγούστου 2019
# M-NEWS:
Home | ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ | [Η Ναυτεμπορική]: To μπλουζάκι κλιματιστικό της Sony θα μπει στην παραγωγή
[Η Ναυτεμπορική]: To μπλουζάκι κλιματιστικό της Sony θα μπει στην παραγωγή

[Η Ναυτεμπορική]: To μπλουζάκι κλιματιστικό της Sony θα μπει στην παραγωγή

Το σύστημα προσωπικού κλιματισμού Sony Reon Pocket που παρουσίασε η εταιρεία κατάφερε να πετύχει τον στόχο crowdfunding που είχε θέσει.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι το εν λόγω gadget θα καταφέρει να μπει σε παραγωγή, μέσω της χρηματοδότησης που προκύπτει από την πλατφόρμα FirstFlight, η οποία θυμίζει την πλατφόρμα του Kickstarter για καινοτόμα προϊόντα που δεν θα είχαν τρόπο να ξεκινήσουν την παραγωγή τους υπό άλλες συνθήκες. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, το κοινό έδειξε πως ενδιαφέρεται για την ευρεία διάθεση ενός συστήματος που θα μπορεί να προσφέρει δροσιά ατομικά, μέσα από την προσαρμογή του στην μπλούζα.

Η διαδικασία χρηματοδότησης ξεκίνησε από τις 22 Ιουλίου και κατάφερε μέχρι τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές να αγγίξει τον στόχο των 610.000 δολαρίων, με 4.200 χρήστες της υπηρεσίας να δείχνουν ενδιαφέρον για το προϊόν αυτό, παρόλο που βρίσκεται ακόμα σε δοκιμαστική μορφή. Το Reon Pocket είναι ένα καινοτόμο προϊόν το οποίο μπορεί να το χειρίζεται κανείς απευθείας από το smartphone του και επιτρέπει τόσο την ψύξη όσο και τη θέρμανση. Φυσικά, υπάρχει ανά πάσα στιγμή η δυνατότητα της παύσης της λειτουργίας του, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν.

Η ειδική μονάδα μπορεί να προσαρμοστεί στην πλάτη ενός T-Shirt, που φορά κανείς κάτω από το πουκάμισο ή τα ρούχα, προκειμένου να κρατά σταθερά ευχάριστη τη θερμοκρασία του σώματος.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!