Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΕΛΛΑΔΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Γ. Μουζάλας: Να φτιαχτούν καινούργιες δομές για τους μετανάστες
[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Μουζάλας: Να φτιαχτούν καινούργιες δομές για τους μετανάστες

[Η Ναυτεμπορική]: Γ. Μουζάλας: Να φτιαχτούν καινούργιες δομές για τους μετανάστες

Για προπαγάνδα από πλευράς Ν.Δ. όσον αφορά τη διαχείριση του μεταναστευτικού ζητήματος κάνει λόγο ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μουζάλας, για το οποίο σημείωσε ότι «δεν είναι ελληνοτουρκικό πρόβλημα», και πρέπει να αξιοποιήσουμε στην Ε.Ε. την ύπαρξη του κ. Σχοινά, «όπως αξιοποιήσαμε στις μέρες μου την ύπαρξη του κ. Αβραμόπουλου που μας βοήθησε».

Ο κ. Μουζάλας μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» σημείωσε ότι «αν μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα έρθουν άλλες 3.000 άτομα προφανώς δεν φταίει η κυβέρνηση, παρότι κατηγορούσε ότι έφταιγε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που γίνεται αυτό – τώρα ήρθε η Ν.Δ στην πραγματικότητα. Το μεταναστευτικό χρειάζεται διαχείριση in real time. Και αυτό το πράγμα αντί να γίνεται, γίνεται μια προπαγάνδα. Λένε ψέματα στους Έλληνες, λένε πράγματα που δεν γίνονται».

Υποστήριξε δε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ -όσον αφορά τις δομές στην ενδοχώρα- «παρέδωσε δομές οι οποίες ήταν λειτουργικές, συγκεκριμένες, κόσμο σε διαμερίσματα, είχαμε καταργήσει τα συσσίτια, οι άνθρωποι ψώνιζαν, μαγείρευαν μόνοι τους, το χρήμα διακινείτο και λίγο στην τοπική αγορά», ενώ «σήμερα οι δομές στην ενδοχώρα υπερφορτώνονται για να μεταφερθούν κάποιοι από τα νησιά, με αποτέλεσμα να χαλάει αυτή η ισορροπία. Εγώ λέω ότι πιθανώς να είναι αναγκαίο αυτό –αρκεί στην ίδια ώρα να φτιαχτούν καινούριες δομές και να παρθούν καινούρια διαμερίσματα με χρήματα της ΕΕ».

Ο κ. Μουζάλας ανέφερε ότι το προσφυγικό–μεταναστευτικό δεν είναι ελληνοτουρκικό πρόβλημα, τόνισε ότι ο Τούρκος πρόεδρος το έχει εργαλειοποιήσει και αυτό δεν μπορούμε να το αντιμετωπίσουμε μόνοι μας.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!