Σάββατο, 27 Μαΐου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
18 °C 2 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
17 °C 2 kmh
Home | ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ | [Η Ναυτεμπορική]: Μουσικό ταξίδι «Στις γειτονιές του κόσμου…»
[Η Ναυτεμπορική]: Μουσικό ταξίδι «Στις γειτονιές του κόσμου…»

[Η Ναυτεμπορική]: Μουσικό ταξίδι «Στις γειτονιές του κόσμου…»

Αναζητώντας τη μουσική τους έκφραση μέσα από την κατάργηση του χρόνου και των γεωγραφικών συνόρων, η Καλλιόπη Βέττα και ο Χάικ Γιαζιτζιάν, για πρώτη φορά μαζί, θα ταξιδέψουν το αθηναϊκό κοινό «Στις γειτονιές του κόσμου…», για δύο μόνο βραδιές, στο Half Note (Τριβωνιανού 17 – Μετς), την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Απριλίου, στις 10.30 το βράδυ.

Το έθνικ συναντά τις αυτοσχέδιες συλλήψεις σε αυτό το μουσικό ταξίδι, που περνά μέσα από οικείες μνήμες, αλλά και από πρωτόγνωρα και ασυνήθιστα ηχητικά μονοπάτια. Συγκινήσεις και αισθήματα που κατακλύζουν την ατμόσφαιρα, ήχοι φυσικοί και ηλεκτρικοί, φωνές ιδιαίτερες και αισθαντικές συναντιούνται σε αυτήν την ευρηματική παράσταση.

Με βαθιά συναισθηματικές ερμηνείες

Με τη φωνή της να πάλλεται με έναν ιδιαίτερο συγκινησιακό τρόπο και τις βαθιά συναισθηματικές της ερμηνείες, η Καλλιόπη Βέττα συγκινεί το κοινό της. Έχει συνεργαστεί με τους Nicola Piovani, Loreena McKennitt, Philippe Eidel, Γιώργο Νταλάρα, Μάριο Φραγκούλη, Charles Dutois και άλλους κι έχει μια σημαντική – σε αριθμό και περιεχόμενο – δισκογραφία, καθώς και συμμετοχές σε διεθνείς συλλογές. Η μακρόχρονη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη είχε σαν αποτέλεσμα, το 2016, να κυκλοφορήσει το cd – βιβλίο, με τίτλο «Στους δρόμους του Μίκη», με τραγούδια και επιμέλεια του συνθέτη.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!