Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017
# M-NEWS:
ΑΘΗΝΑ:
30 °C 0 kmh
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:
29 °C 6 kmh
Home | ΚΟΣΜΟΣ | [Η Ναυτεμπορική]: Μόλις στο 38% το ποσοστό αποδοχής του Τραμπ
[Η Ναυτεμπορική]: Μόλις στο 38% το ποσοστό αποδοχής του Τραμπ

[Η Ναυτεμπορική]: Μόλις στο 38% το ποσοστό αποδοχής του Τραμπ

Σε ιστορικό χαμηλό βρίσκεται το ποσοστό αποδοχής του Ντόναλντ Τραμπ, μόλις έξι μήνες μετά την επίσημη ανάληψη των προεδρικών του καθηκόντων.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσκόπηση του CNN, μόλις το 38% των Αμερικανών εγκρίνει και επιδοκιμάζει τις αποφάσεις του Αμερικανού προέδρου, έναντι του 56%, το οποίο εκφράζει τη διαφωνία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά από έξι μήνες κυβερνητικού βίου, μόλις ένας ακόμη πρόεδρος -ο Μπιλ Κλίντον το 1993 (44%)- είχε ποσοστά αποδοχής κάτω του 50%.

Όπως προκύπτει από τα δημοσκοπικά ευρήματα, η απώλεια της εμπιστοσύνης προς το πρόσωπο του Τραμπ προέρχεται κατά κύριο λόγο, από την εκλογική του βάση.

Ως ύψιστης σημασίας ζήτημα αναδεικνύεται και η έλλειψη εμπιστοσύνης, καθώς το 73% δηλώνει σκεπτικό απέναντι σε όσα ισχυρίζεται ο Λευκός Οίκος. Μάλιστα, το 30% διαμηνύει ότι δεν πιστεύει καθόλου τα όσα διαρρέονται από τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της κυβέρνησης.

Παράλληλα, το 60% χαρακτηρίζει τον Τραμπ αναξιόπιστο και μη τίμιο, ενώ το 67% δηλώνει πως ο Αμερικανός πρόεδρος δεν αποτελεί πρόσωπο θαυμασμού.

Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι το 63% των Αμερικανών δηλώνει πως δεν είναι υπερήφανο που ο Τραμπ βρίσκεται στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ. 

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!