Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Ο πολακισμός και επίσημα το τελευταίο στάδιο κατρακύλας του κ. Τσίπρα
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Ο πολακισμός και επίσημα το τελευταίο στάδιο κατρακύλας του κ. Τσίπρα

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Ο πολακισμός και επίσημα το τελευταίο στάδιο κατρακύλας του κ. Τσίπρα

«Όλοι μαζί είστε Πολάκης. Ο κ. Τσίπρας πήρε την ευθύνη να τον κρύψει πίσω από ένα ολόκληρο κόμμα» είπε, απευθυνόμενος στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την ομιλία του στην Ολομέλεια, στη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Κατά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, «αν ο κ. Τσίπρας είχε αποπέμψει τον κ. Πολάκη γι’ αυτό που είπε για τον κ. Κυμπουρόπουλο, τίποτα από όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα δεν θα είχε γίνει». Ο ίδιος, πάντως, παραδέχθηκε πως «η συζήτηση στη Βουλή την Τετάρτη εκτραχύνθηκε».

«Στην πίεση φαίνεται ο αληθινός χαρακτήρας των πρωταγωνιστών. Και ο κ. Τσίπρας έβγαλε τον Πολάκη από μέσα του» υποστήριξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Όπως σημείωσε, «ο Ανέστης Αναγνωστάκης, γιος του ποιητή, είπε ότι ο στίχος του πατέρα του (που επικαλέστηκε προχθές ο πρωθυπουργός) γράφτηκε για κάποοιον σας εσάς, συνεπώς σας τον επιστρέφω κ. Τσίπρα».

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως «τη μάχη κατά των ανισοτήτων δεν τη χαρίζουμε στην Αριστερά. Κάποια στιγμή, όμως, η οικονομία πρέπει να δημιουργήσει και πλούτο. Εσείς το μόνο που έχετε κάνει μέχρι σήμερα είναι να ανακυκλώνετε μιζέρια».

«Κύριε Τσίπρα, όταν μιλάτε στον ενικό σε αυτή την αίθουσα, θίγετε το αξίωμά σας. Χειρότερο, όμως, κι από τους χαρακτηρισμούς καφενείου, ήταν το να αποκαλέσετε “περιφερόμενη γλάστρα” τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!