Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. μόνη δύναμη που εγγυάται μεγάλη προοδευτική αλλαγή
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. μόνη δύναμη που εγγυάται μεγάλη προοδευτική αλλαγή

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Η Ν.Δ. μόνη δύναμη που εγγυάται μεγάλη προοδευτική αλλαγή

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μια βαθιά οπισθοδρομική δύναμη».

Κάλεσμα στους πολίτες που «πιστεύουν στην ανάγκη μιας προοδευτικής αλλαγής» να στηρίξουν τη Ν.Δ., «τη μόνη δύναμη που μπορεί να την κάνει πράξη» απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

«Οι πολίτες θα ψηφίσουν για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή. Αν αισθάνονται πως η ζωή τους έγινε καλύτερη τα τελευταία τέσσερα χρόνια θα ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αν πιστεύουν στην ανάγκη μιας προοδευτικής αλλαγής θα στηρίξουν τη Ν.Δ.» είπε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ως «μια βαθιά οπισθοδρομική δύναμη», λέγοντας πως είναι «ένα μόρφωμα που αναρριχήθηκε με λαϊκισμό στην εξουσία και θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει στην εξουσία». Αντίθετα, «η Ν.Δ. προσέρχεται στις εκλογές με ένα προοδευτικό σχέδιο» επισήμανε, υπογραμμίζοντας πως στόχος του είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες.

Για την πρόσφατη σφοδρή προσωπική σύγκρουσή του με τον Πρωθυπουργό ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως δεν προσδιόρισε ο ίδιος τον τόνο της πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά η κυβερνητική πλειοψηφία ήταν εκείνη που επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο. «Εγώ θα συνεχίζω να μιλώ θετικά παρουσιάζοντας το πρόγραμμά μας. Η δικιά μου πόρτα θα είναι πάντα ανοιχτή. Θέλω να είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων» ανέφερε, επισημαίνοντας πως το ερώτημα στις κάλπες είναι: «ψήφος ελπίδας ή ψήφος φόβου;».

Ο κ. Μητοστάκης καταλόγισε στον κ. Τσίπρα ότι «δεν έχει να πει τι θα κάνει την επόμενη μέρα και ασχολείται με το να διαστρεβλώνει τι λέμε εμείς». «Δεν θα τον ακολουθήσω σε αυτή την πορεία. Θα μιλώ για το σχέδιό μας, για συνολική ανάταξη της οικονομίας, για να υποστηρίζουμε αυτούς που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη» κάτι που -όπως τόνισε- μπορεί να γίνει από τον πλούτο που θα παράγει μια οικονομία που θα αυξάνεται με 4% και όχι με 2%.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!