Παρασκευή, 24 Μαΐου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: «Μητέρα των μαχών» οι εθνικές εκλογές
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: «Μητέρα των μαχών» οι εθνικές εκλογές

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: «Μητέρα των μαχών» οι εθνικές εκλογές

«Από τις περιφερειακές και ευρωπαϊκές κάλπες θα βγουν πολιτικά συμπεράσματα» διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καλώντας τους πολίτες να μη στείλουν μόνο μήνυμα αποδοκιμασίας στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μήνυμα για ισχυρή Ν.Δ. Τόνισε πως η «μητέρα των μαχών» είναι οι εθνικές εκλογές, καθώς θα κριθεί εάν οι ζωές των πολιτών θα γίνουν καλύτερες και εάν θα σταματήσει η πορεία φθοράς, παρακμής, διχασμού, φόρων και ανασφάλειας.

Μιλώντας στη Λιβαδειά, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πως «η ευρωκάλπη είναι το πρώτο ημίχρονο και το αποτέλεσμα πρέπει να είναι τέτοιο που να μην έχει κανείς αμφιβολία για το τελικό αποτέλεσμα».

Δεν έδωσε πολιτικό χαρακτήρα στις δημοτικές εκλογές, λέγοντας πως «στις 26 Μαΐου ψηφίζετε για δήμαρχο όποιον θέλετε». Ο κ. Μητσοτάκης σχολίασε τον πρωθυπουργό, καθώς διάβασε το σχέδιο της ομιλίας του στην Πάτρα πριν την εκφωνήσει και του έκανε εντύπωση πως ο Αλέξης Τσίπρας αφιερώνει τόση ενέργεια για να επιτεθεί στον ίδιο και τη Ν.Δ. «Ο κ. Τσίπρας έχει πει τόσα ψέματα, που χρειάζεται κείμενο για να μην τα ξεχάσει» είπε και σημείωσε πως η ομιλία του «στάζει δηλητήριο».

«Ψέματα, φόροι και Μακεδονία, γι’ αυτά θα θυμόμαστε τον κ. Τσίπρα. Σας εξαπάτησε, σας φτώχυνε, σας περιφρόνησε και δίχασε…» υποστήριξε ο κ. Μητσοτάκης.

Παρουσιάζοντας υποψήφιους ευρωβουλευτές της Ν.Δ. που έδωσαν το παρών στην ομιλία του, κάλεσε τους πολίτες να αντιπαραβάλλουν και να συγκρίνουν τα ευρωψηφοδέλτια, ενώ για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σκωπτικά: «από Κουρουμπλή, Κουντουρά και Κόκκαλη ένας Τζουμάκας δρόμος».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει τις πιο φθηνές δυνάμεις του λαϊκισμού.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!