Τρίτη, 18 Ιουνίου 2019
# M-NEWS:
Home | ΠΟΛΙΤΙΚΗ | [Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Καθολικό το αίτημα για πολιτική αλλαγή
[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Καθολικό το αίτημα για πολιτική αλλαγή

[Η Ναυτεμπορική]: Κ. Μητσοτάκης: Καθολικό το αίτημα για πολιτική αλλαγή

Τον στόχο μια γρήγορης ανάπτυξης μέσω ιδιωτικών επενδύσεων προέταξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως το ζήτημα για τη χώρα είναι να μπορεί να υποστηρίξει την αναδιανομή μέσα από μια σταθερή αναπτυξιακή προοπτική της οικονομίας.

Σε συνέντευξή του στο Action 24, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως αν η οικονομία μείνει καθηλωμένη σε μια ανάπτυξη του 1% με 2%, δεν θα υπάρχουν τέτοιες δυνατότητες. «Είμαι πολύ ξεκάθαρος: προτάσσω το στόχο μιας γρήγορης ανάπτυξης μέσω ιδιωτικών επενδύσεων, διότι μόνο έτσι θα μεγαλώσει η πίτα για να μπορούμε να έχουμε τον τρόπο να υποστηρίζουμε σταθερά, κάθε χρόνο, αυτούς που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Αυτό με τον κ. Τσίπρα δεν μπορεί να γίνει. Γι’ αυτό και ό,τι λέει ο κ. Τσίπρας για το ’20-’21, δεν έχει καμία σημασία» υποστήριξε.

Ο κ. Μητσοτάκης κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα πως λέει τα ίδια πράγματα με τη Μαρί Λεπέν, τονίζοντας πως ο διαχωρισμός «ελίτ-πολλοί» στον οποίο προβαίνει ο πρωθυπουργός είναι ο κλασικός διαχωρισμός που χρησιμοποιούν όλα τα ακροδεξιά λαϊκίστικα κόμματα της Ευρώπης.

«Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, οι πολίτες ξέρουν τί να περιμένουν από την κυβέρνηση. Υπάρχει ένα καθολικό αίτημα για πολιτική αλλαγή» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως η ψήφος στη Ν.Δ. είναι η μόνη ψήφος που έχει αξία σε αυτές τις εκλογές.

… Δείτε ολόκληρο το άρθρο στη σελίδα που δημοσιεύτηκε – Πηγή: Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Κάνε like τη σελίδα μας στο Facebook

Κάνε like για να μαθαίνεις τις ειδήσεις που ξεχωρίζουν!